Connect with us

technokrata

Luxusmobil egy családi ház áráért?!

Kütyük

Luxusmobil egy családi ház áráért?!

Elege van már az unalmas, filléres tucatmobilokból? Az alábbiakban bemutatandó készülék pontosan Önnek készült!

No persze mint minden egyedi luxuscikknek, ennek a mobiltelefonnak is alaposan megkérik az árát. A mellékelt fotókon látható készülék nem más, mint egy limitált darabszámban készülő, egyedi motívumokkal, no és persze drágakövekkel díszített Vertu Signature. Míg az olcsóbb Vertu modellek akár már potom 1 millió forint ellenében hazavihetők, addig ennek a spéci kiadásnak az ára 350 ezer dollár. Érdemes átszámolni: ez körülbelül 75 millió forintnak felel meg.

A Vertu Signature egyébként egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 122 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag (78 köbcentiméter), tömege pedig annak függvényében változik, hogy pontosan miből készült és milyen díszítésű a készülékház. A 18 karátos fehérarany modell 198 grammos, a 18 karátos sárgaarany változat 196 gramm tömegű, az ˝egyszerű˝, rozsdamentes acélból készült kivitelek pedig 173 és 178 gramm közötti tömeggel rendelkeznek.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Vertu telefon nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

A Vertu Signature rendkívül fejlett hangfunkciókkal bír, így például említést érdemel a nagy teljesítményű Yamaha hangprocesszor, valamint a 20 milliméteres átmérőjű extra hangszóró. A készülék kapcsán szólnunk kell még az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről, a 100 darabos SMS memóriáról, a 220 férőhelyes naptár alkalmazásról, a diktafon funkcióról, valamint a teljes körű SMS/MMS/E-mail kompatibilitásról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák