Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Avermedia Hybrid Cardbus TV Adaptere

Kütyük

Az Avermedia Hybrid Cardbus TV Adaptere

Az Avermedia AverTV Hybrid +FM Cardbus adapter segítségével könnyen TV/PVR-ré (Personal Video Recorder) alakíthatjuk hordozható számítógépünket. Az új eszköz támogatja a DVB-T-t (Digital Video Broadcast – Terrestrial), illetve a PAL és az NTSC szabványokat is. Az AverTV Hybrid segítségével bárhol a világon nézhetjük és rögzíthetjük a tévéadásokat. Az egyetlen probléma az, hogy az Egyesült Államokban az AverTV Hybrid nem, csak annak mérsékeltebb tudású változata, az AverTV.

Az Aver TV Hybrid + FM Cardbus eszközzel az Avermedia egy nagyon érdekes terméket kínál, mitegy 80 dollárért. A hibrid tunernek köszönhetően a kártya a DVB-T és hagyományos TV adásokat (kábel és antenna) is képes fogni. A telepítés még a notebook-újoncok számára is egyszerűen elvégezhető, s a mellékelt távirányító is nagyban megnöveli a használhatóságot és a komfortérzetet. Az szoftverbe integrált PVR funkcionalitás pedig hordozható videómagnóvá alakítja gépünket, teljes programozhatósággal (time-shift), amíg a PC Card foglalat képes 1 amper nyújtani a kártyának. Mindezeken felül egy FM rádióvevő is a miénk lehet; az S-Video és a Composite bemeneteket főleg a családi videókat készítő felhasználók fogják értékelni.
Ezen felül új fejlesztésekre mindig is szükség lesz. Például jó lenne, ha a távirányítóval a kártya összes paraméterét be tudnánk állítani. Továbbá úgy gondoljuk, hogy a kábeltévé használata során kézzel beírandó csatornanevek problematikája kissé túlhaladott már. A felhasználói felület határozottan műszakias megjelenése viszont kellemes fogadtatásra talál majd a PC felhasználók nagy részétől. Bár az újoncok részére talán jobb lenne egy olyan tömörebb, jobban feliratozott, egyértelműbb felület, mint amilyet a Cyberlink Powercinema 4 szoftverében vagy a Windows XP Media Center Edition-jében láthatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés