Connect with us

Tovább késik az mindentudó MDA IV kommunikátor

Kütyük

Tovább késik az mindentudó MDA IV kommunikátor

Az igen csak kiváló adottságokkal rendelkező MDA IV kommunikátor a legfrissebb hírek szerint sajnos tovább fog késni.


A készülék gyártója, a tajvani székhelyű HTC bejelentette, hogy a T-Mobile-nál MDA IV, a Vodafone-nál pedig VPA IV néven debütáló újdonság tömeggyártása várhatóan csak valamikor szeptember végén fog megkezdődni, a kereskedelmi forgalomban történő megjelenés pedig legkorábban karácsonykor esedékes.

Ez egyébként az első Microsoft Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzőt tudhat magáénak. A Nokia közelmúltban debütált 9300 és 9500 típusjelzésű okostelefonjai sem rendelkeznek rossz kijelzővel, mégis alig fele akkora az azokba szerelt LCD-k felbontása, mint az új MDA modellé.

A T-Mobile MDA IV további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép, a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale mikroprocesszor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja. Az MDA IV csukott helyzetben 125 milliméter hosszú, 72 milliméter széles és 19 milliméter vastag, tömege pedig 210 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom