Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább késik az mindentudó MDA IV kommunikátor

Kütyük

Tovább késik az mindentudó MDA IV kommunikátor

Az igen csak kiváló adottságokkal rendelkező MDA IV kommunikátor a legfrissebb hírek szerint sajnos tovább fog késni.


A készülék gyártója, a tajvani székhelyű HTC bejelentette, hogy a T-Mobile-nál MDA IV, a Vodafone-nál pedig VPA IV néven debütáló újdonság tömeggyártása várhatóan csak valamikor szeptember végén fog megkezdődni, a kereskedelmi forgalomban történő megjelenés pedig legkorábban karácsonykor esedékes.

Ez egyébként az első Microsoft Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú kijelzőt tudhat magáénak. A Nokia közelmúltban debütált 9300 és 9500 típusjelzésű okostelefonjai sem rendelkeznek rossz kijelzővel, mégis alig fele akkora az azokba szerelt LCD-k felbontása, mint az új MDA modellé.

A T-Mobile MDA IV további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép, a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale mikroprocesszor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja. Az MDA IV csukott helyzetben 125 milliméter hosszú, 72 milliméter széles és 19 milliméter vastag, tömege pedig 210 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés