Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már külföldről is telefonálhat a NeoPhone-nal

Kütyük

Már külföldről is telefonálhat a NeoPhone-nal

2003. augusztus 1-től a NeoPhone szolgáltatás már külföldről is igénybe vehető.

A világ számos pontjáról lehet telefonálni a helyi ingyenes behívószámokon keresztül a NeoPhone kártya segítségével. A telefonálás díja csak a NeoPhone kártyáról vonódik le az alábbi díjszabás szerint – így a telefonköltségek pontosan kiszámíthatók.
Magyar vezetékes szám hívása: 99 Ft/perc
Magyar mobilszám hívása: 159 Ft/perc

A NeoPhone-nal az alábbi országokból lehet telefonálni jelenleg: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, USA. Az országok száma folyamatosan bővül.

A 2000 és 5000 Ft értékben forgalomba kerülő NeoPhone telefonkártya több mint 2500 helyen megvásárolható országszerte: benzinkutaknál, hírlapárusoknál és a postahivatalokban. A telefonálás a NeoPhone kártyával nagyon egyszerű, ráadásul a vezetékes telefonoknál megszokott minőséget nyújtja. A NeoPhone kártyák egyike sem hagyományos telefonkártya, azaz nem kell belehelyezni semmilyen készülékbe. A kártya megvásárlásával egy kód birtokába jutnak a felhasználók, amelynek bebillentyűzésével lehet igénybe venni a szolgáltatást.

A szolgáltatás további részleteiről bővebb információt a NeoPhone weboldalán vagy a 888-125(0)-es telefonszámon lehet kapni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés