Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új 3G készüléket jelentett be az NTT DoCoMo

Kütyük

Új 3G készüléket jelentett be az NTT DoCoMo

Az NTT DoCoMo bejelentette legújabb harmadik generációs mobiltelefonját, a FOMA P2102V-t.

A vadonatúj készülék segítségével lehetőség nyílik mozgóképek elektronikus levélben történő küldésére, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy ez az első olyan FOMA modell, mely memóriakártyák fogadására is képes.

A Japánban a hétvégétől kapható FOMA P2102V az NTT DoCoMo úgynevezett i-motion mail szolgáltatását kihasználva képes videoanyagok e-mailben történő továbbítására, viszont lényeges megkötés, hogy ezen videoanyagok mérete nem haladhatja meg a 100 KB-ot. Mondanom sem kell, hogy a FOMA P2102V tulajdonosoknak nem jelent majd különösebb nehézséget a mozgóképek létrehozása, ugyanis a készülék nem csak egy, hanem két digitális kamerával rendelkezik, melyek egyrészt állóképek, másrészt pedig 15 képkocka/másodperces mozgóképek készítésére alkalmasak. Érdekesség, hogy az új készülék még videokonferencia lebonyolítása közben, a háttérben is képes a videoanyagok e-mailben történő továbbítására.

A továbbfejlesztett akkumulátoroknak köszönhetően 180-250 órás készenléti idővel rendelkező FOMA P2102V a gyártó modelljei közül elsőként képes SD memóriakártyák fogadására. A gyártó elmondása szerint egy 128 MB kapacitású memóriakártyára a készülék segítségével akár háromórányi nagyfelbontású videoanyag, vagy több mint 7500 digitális fénykép rögzíthető. A FOMA P2102V integrált kamerái egyébként 310 ezer, illetve 100 ezer pixeles felbontással rendelkeznek, az újdonság 2,35 colos TFT LCD kijelzője pedig 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, és oldalirányban akár 135 fokos szögben is elforgatható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés