Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mutasd meg, mihez értesz a “Te mitől függsz?” pályázaton!

Dotkom

Mutasd meg, mihez értesz a “Te mitől függsz?” pályázaton!

A szeptemberi Fenntarthatósági Nap programja a függésekről és függelmi viszonyokról szól. A szervezők erre témára hirdették meg az idei kreatív versenyt is. A pályaművek beadási határideje szeptember 1.

A civilizáció egyre bonyolultabb kínálati rendszerében mind több a függés. Élőlények, közösségek, államok, természeti és gazdasági rendszerek függenek egymástól és minél bonyolultabb a rendszer, annál hajlamosabb az egyensúlyvesztésre. A Fenntarthatósági Nap idei programja a függésekről és függelmi viszonyokról szól. A szervezők szeptember 1-ig várják a „függés” témájában készült kreatív pályázatokat,  dalban, filmen, rajzon, fotón vagy giffel – bárhogy, csak legyen eredeti és érthető a függés.

A nyertesek a Telekom jóvoltából kategóriánként egy-egy Sony Xperia tabletet és a kategóriához tartozó személyes élményt (hangstúdió, filmforgatás, kreatív műhely) és persze kreatív ajándékokat is  – pl. kézzel festett Converse cipőt, egyedi longboard-ot – nyerhetnek. Ezen felül a Fenntarthatósági Napon kiállításra kerülő pályaművek közönségdíjasa is értékes nyereményt kap. A pályázati kiírás részletei itt: http://www.fenntarthatonap.hu/palyazat/



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés