Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közel 9 millió forint érkezett a 1788-as számra

Dotkom

Közel 9 millió forint érkezett a 1788-as számra

A “Matáv hozzáad” program támogatásával életmentő berendezésekhez jut a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyermekklinikája.

A “Matáv hozzáad” program tevékenységének köszönhetően átadták május elején azt a két életmentő berendezést a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyermekklinikájának, amelyeket a Matáv Adományvonalon összegyűlt adományokból vásárolt a Szívbeteg Csecsemőkért Közhasznú Alapítvány.

Katona Klári, a Matáv Adományvonal szóvivője elmondta, hogy a 2003 utolsó két hónapjában folytatott adománygyűjtés során közel 9 millió forint érkezett a 1788-as számra, ami felülmúlta az alapítvány várakozásait. Ebből az összegből most mintegy 3,5 millió forintért vásárolt gépeket a gyermekklinika számára az alapítvány, a fennmaradó részből pedig további orvosi műszereket és berendezéseket vásárol majd a klinika számára.

Az adományokat prof. dr. Fekete György, a klinika vezetője és dr. Szabolcs Judit a kardiológiai osztály vezetője vette át Zsengellér Gábortól, az alapítvány képviselőjétől és Szabó Gyulától “A Matáv hozzáad” program vezetőjétől.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés