Connect with us

technokrata

Lifebook T sorozat: az átváltozóművész

Dotkom

Lifebook T sorozat: az átváltozóművész

A Fujitsu Siemens Computers termékskáláját az új Lifebook T sorozattal bővíti, amelyet Münchenben mutatott be. A rugalmasan forgatható képernyővel rendelkező Lifebook T sorozat a hagyományos noteszgépből Tablet PC-vé alakítható.

Az új Lifebook T sorozat olyan könnyedén hordozható noteszgéppel bővíti a Fujitsu kínálatát, amely mindössze 1,88 kilogramm tömegű. Az Intel Centrino mobil technológiára épülő noteszgépet a vezeték nélküli kommunikáció, a nagy teljesítmény és hosszú akkumulátor üzemidő jellemzi. A felhasználók az „electronic ink” funkció előnyeit is élvezhetik Microsoft Windows XP Tablet PC verziójában. Kézzel írt feljegyzések készíthetők közvetlenül a monitoron, azok elmenthetők, vagy szöveggé alakíthatók, hogy másik alkalmazásban is felhasználhatóak legyenek. A toll átveszi az egér vagy a billentyűzet funkcióját olyan műveleteknél is, mint az alkalmazások megnyitása, vagy szöveg kijelölése. A tollal végezhető műveletek akár Tablet PC, akár noteszgép módban is elérhetőek.

A Fujitsu Siemens Computers korábban csak tisztán Tablet PC-ket kínált. Ezek kiváltképp speciális piaci szegmensekben voltak sikeresek és olyan foglalkozások művelői körében váltak kedvenc munkaeszközzé, mint az orvosok és piackutatók, akik hosszú időt töltenek mozogásban. Az új Lifebook T a felhasználók jóval szélesebb szegmensének fog megfelelni. A noteszgép minden olyan alkalmazással megbirkózik, amit a nem helyhez kötötten dolgozó szakemberek, a diákok és utazók igénybe vesznek.

Az Intel Centrino mobil technológiára épülő rendszer 1,4 GHz-es Pentium M processzorral működik, Intel 855GM chipsetet tartalmaz és integrált Wireless LAN képességgel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle