Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dell laptop: még kisebb

Dotkom

Dell laptop: még kisebb

A jövő héten fogja piacra dobni a Dell új, másfél kilogrammos laptopját, amely a nagyobb modellekéhez hasonló képességekkel bír.

A Latitude C400-as 12,1 inches kijelzővel, integrált 802.11b vezetéknélküli adatátviteli támogatással rendelkezik, belsejében pedig az Intel jelenleg elérhető leggyorsabb mobil chipje, egy 1,2GHz-es Pentium III-M processzor ketyeg, és teljes billentyűzete van.

A C400-as Latitude egyébként a mostani L400-as modellt fogja felváltani. Tony Bonadero, a Latitude gépek termékmenedzsere elmondta, ezzel a géppel az a céljuk, hogy maximális teljesítményt biztosítsanak egy, a lehető legkisebb méretű notebookban.

A 2 ezer dollár körüli áron megjelenő új Latitude-ot 3-3,5 órán át lehet majd használni akkumulátoráról egy töltéssel, azonban egy külön megvásárolható lítium-polimer bővítést is hozzá lehet csatlakoztatni a gép hátuljához, így a használati idő tovább bővíthető.

Valamikor a jövő év elején debütál majd egy még kisebb noteszgép, a Latitude X nevet viselő mini-notebook, amelyben egy 800MHz-es processzor lesz megtalálható, kijelzője pedig 12 colos lesz. Integrált 802.11b támogatása is lesz, és szintén teljes kiosztású billentyűzet kerül rá.

Szintén 2002 első felében fog megjelenni a C510-es Latitude, amelyben mobil Celeron processzort fognak alkalmazni, ára pedig kedvezőbb lesz a fent említett két típusoknál. Az Intel első mobil Pentium 4-es chipjei majd a Latitude 800-as család tagjaiban lesznek megtalálhatók, szintén valamikor a jövő év első felében.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés