Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lollipop frissítés kinyírja a Nexus 7-et

Kütyük

A Lollipop frissítés kinyírja a Nexus 7-et

Az új frissítéssel be sem kapcsol a Google táblagépe.

Amikor megjelenik egy újabb Android frissítés, mindenki várja hogy telepíthesse az újdonságokat saját készülékére, ez azonban nem mindig vezet jóra. A Nexus 7 komoly problémákkal néz szembe a frissítést illetően, ugyanis az új rendszer telepítése után használhatatlanná válik az eszköz, be sem kapcsol. Az utóbbi napokban rengeteg panasz érkezett a felhasználóktól ide kapcsolódóan.

Ez mondhatni szégyen, hiszen igaz hogy itt az újabb Nexus tablet, de a 7-es modell még mindig a Google referenciakészüléke, és még mindig rengetegen használják. A táblagépet az ASUS gyártotta, azonban egyik vállalat sem kommentálta a súlyos hibát. A garanciás termékeket kicserélheti az ASUS ingyen, de mi lesz a többi tulajdonossal, akik egy tablettel kevesebbel kezdik az áprilist.

Az ilyen magatartás nem vall a Google-re de már cselekedniük kellett volna. A közösségi oldalakon rohamosan terjed a #Nexus7bricked hashtag, ami nem vetít jó fényt szeretett keresőóriásunkra. Reméljük már dolgoznak a megoldáson, azonban nem lesz egyszerű újratelepíteni a frissítést a bekapcsolhatatlan készülékeken.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés