Connect with us

technokrata

A legújabb Apple TV már 4K felbontást is biztosít

apple tv 2022

LifeStyle

A legújabb Apple TV már 4K felbontást is biztosít

A legújabb Apple TV már 4K felbontást is biztosít

A kaliforniai gyártó intelligens, funkciókkal teli multimédiás központja csúcsminőségű képet biztosít, ráadásul már a 4K felbontással is bír. Ezen kívül teljesértékű AppStore-t is kínál és és hatékony, intuitív tvOS-környezettel kecsegtet. Az Apple TV, mint multimédiás központ, azt jelenti, hogy ha például az Apple TV+ szolgáltatást, vagy éppen a kábeltévét szeretnénk nézni, esetleg egy új fizetős programot, vagy streamingszolgáltatást akarunk kezelni rajta, akkor mindet megtehetjük az Apple TV alkalmazással. Továbbá a teljes AppStore a rendelkezésünkre áll, amelyről akár bármilyen játékot, vagy alkalmazást letölthetünk. Az  egyik fejlesztés pedig az, hogy immár 4K felbontást is biztosít a készülék, így négyszer több képpontot nyújt, mint a normál Full HD felbontás. Az új modell az Apple TV linkre kattintva elérhető bárki számára.

Xiaomi Mi Box

A kaliforniai gyártó nagy versenyben áll több céggel, akik szintén multimédiás központot tudnak nyújtani a vásárlók számára, ilyen a Google Chromecast és a Xiaomi Mi Box is. A Google Chromecast egy olyan kompakt eszköz, amely támogatja a Windows, az Android és az Apple eszközöket. A Xiaomi Mi Box az Apple TV-hez hasonlóan támogatja a 4K felbontást, valamint hangvezérléssel is rendelkeznek.

Apple TV csatlakozás

Az Apple TV-hez való csatlakozás nem okozhat gondot, hiszen vezeték nélkül Wifi, Bluetooth és AirPlay segítségével is rácsatlakozhatunk, a vezetékes csatlakoztathatóságot pedig az USB és HDMI csatlakozók egészítik ki. Az Apple TV ráadásul környezet érintéses vezérlést is kínál, ez takarja az intuitív tvOS-környezet kifejezés. Az érintésvezérlésnek és az iPhone-okkal vagy iPad-ekkel való kompatibilitásnak köszönhetően gyorsan megfeledkezhetünk a már szétnyomkodott gombokról, az alacsony elemkapacitásról és a TV klasszikus gombos távirányítóival kapcsolatos egyéb problémákról.

Az Apple TV 4K 2021-nek erősebb a processzora, mint az előző modellnek, A12 Bionic processzorral, átdolgozott Siri vezérlővel és HDR-tartalomátvitellel rendelkezik, akár 4K@60Hz minőségben. A színkalibráció pedig szintén egy továbbfejlesztett funkció, amely összehangolja a TV képernyőjét azzal az iPhone készülékkel, amelyről a képet streameljük. Ebből a modellből 32 GB-os és 64 GB-os készülék is megvásárolható.

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu