Connect with us
Hirdetés

technokrata

A nyári szünetet is használd ki okosan!

online tanfolyamok

LifeStyle

A nyári szünetet is használd ki okosan!

A nyári szünetet is használd ki okosan!

Épp hogy kitört a vakáció, mi mégis arra buzdítunk mindenkit, hogy nyáron se legyen tétlen! Végre van mód akár arra is, hogy a hobbidnak szentelj egy kis időt, vagy belekezdj egy nagyobb projektbe, legyen az egy új szakma vagy egy új idegen nyelv elsajátítása.

Bármelyik legyen is a célod, nézd meg a TanfolyamGURU.hu online tanfolyamok oldalát! Itt egy helyen gyűjtötték össze azokat az országban induló képzéseket, amelyeket akár otthonról is elvégezhetsz. Ezekből csemegézünk most mi is, adva neked néhány tippet.

Hobbi képzések sokasága vár!

Amikor van egy kis szabadideje az embernek, hosszabbak a nappalok, tovább fent lehet maradni, akkor érdemes ezeket a plusz órákat kihasználni a feltöltődésre. Azok, akik szívesen tanulnak, ilyenkor akár egy új hobbiba is belekezdhetnek.

A TanfolyamGURU.hu oldalán találtunk például egy Rajzelemzés és rajzterápia kurzust, amelyet elsősorban segítő szakembereknek, pedagógusoknak lehet célszerű elvégezni. Ez a tanfolyam folyamatosan indul, akár azonnal el is lehet kezdeni!

És hogy milyen témakörök vannak? Nagyon izgalmasnak tűnik mindegyik: szimbolika, rajztesztek, rajzterápia, rajzelemző gyakorlatok. Ráadásul még tanúsítványt is lehet szerezni a képzés végén, így tanácsadásba is foghat az, aki megtanulja, mi mit jelent a családrajzokon, melyik szín és forma mit szimbolizál.

De ha téged nem vonz az ilyesmi, akkor a hobbi tanfolyamok között találsz még Otthoni tejes-sajtos varázslatok képzést is: ez is igazi kuriózum!

Soft skill képzések, amelyek által fejlődhetsz

A képességfejlesztésre is remek alkalmat biztosít a nyár – és bármelyik online tanfolyam. Miben vagy gyengébb? Nem megy a stresszkezelés, netán határozottabbá szeretnél válni? Fejlesztenéd a kommunikációs képességedet? Nézd meg az alábbi kurzusokat, hátha találsz köztük kedvedre valót:

  • Konfliktuskezelési tréning
  • Rapid stresszkezelési tréning
  • Ügyfélkezelési tréning
  • Magánélet-munka egyensúly tréning

Persze, ha valamilyen apróbb szakmai készséged hiányzik – például egy új állás elnyeréséhez –, akkor is bátran tekintsd meg a kínálatot, hiszen például Canva szerkesztői képzést is találsz, vagy szöveg- és videókészítést is tanulhatsz.

Nyelvi képzések is vannak!

Angol, német, spanyol vagy netán orosz? Melyik nyelv vonz a leginkább? Most itt a remek lehetőség az alapok lerakására, hiszen kezdő nyelvtanfolyamok is vannak az online kurzusok között.

Érdemes hosszú távra tervezni, és olyat választani, aminek a későbbiekben is hasznát veszed majd a munka vagy az utazások során.

Szakmai képzések – vizsgáld meg a lehetőségeket!

Bár a nyár alapvetően a pihenésről szól, az is előfordulhat, hogy most szeretnél egy komolyabb feladatba belekezdeni, és kitanulni egy új szakmát. Igaz, hogy az ilyen képzések zöme csak szeptemberben fog indulni, de érdemes már most végiggondolni, melyik lesz a számodra megfelelő.

Olvasd el a részleteket a tanfolyamokkal kapcsolatban a TanfolyamGURU.hu oldalán, és ha szimpatikus valamelyik képzés, add le a jelentkezésed minél előbb!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés