Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Nokia N85 xenonos utódja

Kütyük

Jön a Nokia N85 xenonos utódja

A mobiltelefonok életciklusa az utóbbi időkben drámai módon lecsökkent.

Emlékezetes, hogy a Nokia augusztus végén jelentette be az N85 típusjelzésű multimédiás készüléket, melynek azonban máris javában készül az utódmodellje. A Nokiától kiszivárgott roadmap szerint a Nokia N85 jelenleg még fejlesztés alatt álló utódja Athlon kódnevet kapott, azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy a kereskedelmi forgalomban pontosan milyen típusjelzéssel, illetve pontosan mikor debütál majd.

Az egyik legfontosabb változás, hogy a Nokia lecseréli az eddig használt dupla LED-segédfényt egy remek xenon-vakura, feltehetően egy olyanra, mint amilyen például a 2007 végén érkezett Nokia N82-ben is fellelhető. A kamera felbontása változatlan marad, vagyis az új telefonnal is maximum 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontásban fotózhatunk majd.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Nokia Athlon kapcsán említést érdemel még a kiviteltől függően 8-16 GB kapacitású integrált memória, az iránytű funkció, a GPS-vevő, a HSDPA és Wi-Fi adatátvitel, illetve a dupla hangszórós sztereóhangzás. A titkos újdonságról egyelőre még nem érhető el kémfotó, így most következzék néhány felvétel a Nokia N85-ről:

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés