Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon a TAG Heuer karórában

Kütyük

Mobiltelefon a TAG Heuer karórában

Vajon milyen lehet egy mobiltelefonnal ötvözött spéci TAG Heuer karóra? Megmutatjuk!

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy a kiváló minőségű karóráiról híres, 1860-ban alapított TAG Heuer bejelentse első mobiltelefonját. A Dialaphone munkatársai azonban ezt a pár hónapot sem voltak hajlandóak kivárni, így készítettek néhány designtervet, hogy ők pontosan hogyan is képzelik ezt az új kütyüt.

A mellékelt felvételeken nem egy hagyományos karóra látható. A fedlap egészét egy érintésérzékeny kijelző uralja, mely igény szerint mutatós, illetve digitális formában is képes a pontos idő kijelzésére. A készülékbe többek közt egy Bluetooth (A2DP) kontroller és egy mini vibra-motor is került – kérdéses, hogy a végleges termék mennyire hasonlít majd erre a képzeletbeli modellre.

A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a TAG Heuer természetesen nem saját maga fogja elkészíteni ezt a különleges készüléket. Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. Magáról a telefonról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont már most sem titok, hogy a készülék borítása rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból fog készülni és a mobil alapjaiban véve sok tekintetben hasonlít majd a jelenleg forgalomban lévő TAG Heuer karórákra.

Mint ismeretes, hasonló lépésre készül mostanság többek közt a Levi´s is. A Levi Strauss vállalat munkatársai nemrégiben jelentették be, hogy a Levi´s brand a divatpiac után 2007-ben többek közt a mobiltelefonos szektorban is meg kíván jelenni. A gyártó munkatársai elmondták, hogy ettől az évtől kezdve számos különböző Levi´s mobil készülék, illetve hozzájuk tartozó mobil kiegészítő termék lesz elérhető a piacon. A célközönség elsősorban a divatra fogékony fiatalokból tevődik majd össze.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek majd, ahol jelenleg a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a már említett ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat. Említést érdemel, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés