Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP iPAQ rx3715: fotózás, játék, zenehallgatás

Kütyük

HP iPAQ rx3715: fotózás, játék, zenehallgatás

A HP iPAQ rx3715 Mobile Media Companion az első olyan Pocket PC, amelynek gazdája otthona bármely pontján elérheti a kívánt digitális tartalmat, és fotórögzítést, -szerkesztést és megosztást, valamint közvetlen képnyomtatást is végezhet zsebgépével.

Az iPAQ Mobile Media szoftver pedig valódi digitális szórakoztatóközponttá alakítja az új zsebgépet – így az embernek többé nem kell a TV vagy a PC előtt ácsorogva megkeresni és elindítani a kívánt tartalmat. Az eszköz integrált vezeték nélküli képességeivel a kiválasztott anyagok folyamatosan, valós időben tölthetők át a PC-ről a HP iPAQ gépre, a tévékészülékre vagy éppen a hifi berendezésre, és a WLAN hálózattal ellátott ház bármelyik szobájában egyszerűen lejátszhatók. Akár teljes zenei könyvtárakat, filmgyűjteményeket és fényképalbumokat is vezeték nélkül lehet továbbítani asztali gépről a HP iPAQ rx3715 Pocket PC-re.

Az iPAQ rx3715 Mobile Media Companion sorozat tagjai az otthoni és irodai audió-/videóeszközök vezérlését támogató Nevo Home Control szoftvert is tartalmazzák. A több száz szórakoztató-elektronikai berendezés kezelésére felkészített rx3715-ön kívül a felhasználónak soha többé nem kell más távvezérlőt kézbe vennie.
A beépített, 1,2 megapixeles HP Photosmart fényképezőgéppel a Pocket PC gazdája álló- és mozgóképen is rögzítheti a váratlan, emlékezetes pillanatokat. A fényképezőgép melletti önarckép-tükör gondoskodik róla, hogy a fotós se maradjon le a képekről. Az Image Zone szoftverrel a fotók szerkesztése, e-mailhez csatolása és vezeték nélküli nyomtatása is gyerekjáték.

A gépre telepített Windows Media Player 9 segítségével pedig akár út közben is megnézheti illetve meghallgathatja kedvenc videó- és hangfelvételeit a gép tulajdonosa. Sőt, versenybe szállhat más Windows Mobile felhasználókkal a legújabb vezeték nélküli játékokban. A tartalom nem csak álló, hanem fekvő formátumban is megjeleníthető a kijelzőn, ami különösen videófelvételek és játékok futtatásakor bizonyulhat hasznosnak.

Az iPAQ 3715 javasolt nettó végfelhasználói ára 114.990 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés