Connect with us

HP iPAQ rx3715: fotózás, játék, zenehallgatás

Kütyük

HP iPAQ rx3715: fotózás, játék, zenehallgatás

A HP iPAQ rx3715 Mobile Media Companion az első olyan Pocket PC, amelynek gazdája otthona bármely pontján elérheti a kívánt digitális tartalmat, és fotórögzítést, -szerkesztést és megosztást, valamint közvetlen képnyomtatást is végezhet zsebgépével.

Az iPAQ Mobile Media szoftver pedig valódi digitális szórakoztatóközponttá alakítja az új zsebgépet – így az embernek többé nem kell a TV vagy a PC előtt ácsorogva megkeresni és elindítani a kívánt tartalmat. Az eszköz integrált vezeték nélküli képességeivel a kiválasztott anyagok folyamatosan, valós időben tölthetők át a PC-ről a HP iPAQ gépre, a tévékészülékre vagy éppen a hifi berendezésre, és a WLAN hálózattal ellátott ház bármelyik szobájában egyszerűen lejátszhatók. Akár teljes zenei könyvtárakat, filmgyűjteményeket és fényképalbumokat is vezeték nélkül lehet továbbítani asztali gépről a HP iPAQ rx3715 Pocket PC-re.

Az iPAQ rx3715 Mobile Media Companion sorozat tagjai az otthoni és irodai audió-/videóeszközök vezérlését támogató Nevo Home Control szoftvert is tartalmazzák. A több száz szórakoztató-elektronikai berendezés kezelésére felkészített rx3715-ön kívül a felhasználónak soha többé nem kell más távvezérlőt kézbe vennie.
A beépített, 1,2 megapixeles HP Photosmart fényképezőgéppel a Pocket PC gazdája álló- és mozgóképen is rögzítheti a váratlan, emlékezetes pillanatokat. A fényképezőgép melletti önarckép-tükör gondoskodik róla, hogy a fotós se maradjon le a képekről. Az Image Zone szoftverrel a fotók szerkesztése, e-mailhez csatolása és vezeték nélküli nyomtatása is gyerekjáték.

A gépre telepített Windows Media Player 9 segítségével pedig akár út közben is megnézheti illetve meghallgathatja kedvenc videó- és hangfelvételeit a gép tulajdonosa. Sőt, versenybe szállhat más Windows Mobile felhasználókkal a legújabb vezeték nélküli játékokban. A tartalom nem csak álló, hanem fekvő formátumban is megjeleníthető a kijelzőn, ami különösen videófelvételek és játékok futtatásakor bizonyulhat hasznosnak.

Az iPAQ 3715 javasolt nettó végfelhasználói ára 114.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő