Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia és Siemens mobilok tajvani gyártósorokról

Kütyük

Nokia és Siemens mobilok tajvani gyártósorokról

Tajvani sajtóértesülések szerint a Nokia és a Siemens Mobile a napokban leadta 2005-re vonatkozó első gyártási megrendeléseit különböző tajvani vállalatokhoz.

A világ legnagyobb mobiltelefon gyártó cégeként jegyzett Nokiáról tudni lehet, hogy egyik középkategóriás 2005-ös modelljét a BenQ fogja gyártani. A BenQ egyébként többek közt a japán NEC számára is gyártó különböző mobil készülékeket, mely vállalat 2005-ben egyedül a kínai piacon legalább húsz vadonatúj kamerás mobillal kíván megjelenni. Egyes források tudni vélik, hogy a Nokia egyik 2005 második felében debütáló új modellje a Lite-On Technology gyártósorain fog készülni.

Németország vezető mobiltelefon gyártója, a Siemens Mobile ugyancsak nemrégiben adta le legfrissebb gyártási megrendeléseit. A Siemens Mobile gyártási szerződést kötött többek közt a Lite-On Technology-vel, a Quanta Computerrel, valamint tudni lehet, hogy az egyik legújabb Siemens okostelefont a Compal Communications fogja előállítani. Egyes pletykák szerint a Siemens egy másik okostelefonját az Asustek Computer fogja gyártani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés