Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

Dotkom

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

Az már azért nem kicsit gyors!

Alaposan átalakítja a Magyar Telekom a vezetékes internet szolgáltatási ajánlatait. A szeptemberben debütáló új csomagokban az ügyfelek magasabb sebességgel léphetnek be a Mostba, és használhatják ki a digitális világ bővülő lehetőségeit. Az új Net S, Net M, Net L és Net XL díjcsomagokkal száguldozhatnak a Telekom hálózatán, ráadásul a szolgáltató az új díjcsomagok előfizetői közül senkit sem hagy wifi képes router nélkül.

 

Ma már nem csak fogyasztjuk a tartalmakat, de elő is állítjuk azokat: életünk fontos pillanatait megosztjuk a közösségi oldalakon, felhőből dolgozunk, streamelünk, vagy éppen a biztonsági kameránk tölt fel élőképet az internetre. Ráadásul mindezt sokszor több eszközről egy időben, hiszen míg mi mondjuk távmunkázunk, addig valamelyik családtagunk épp egy Facebook videot posztol. A Magyar Telekom felismerve a nagyobb feltöltési sávszélesség iránti igényt, megalkotta a Net L 1000/1000 és a Net XL 2000/1000 díjcsomagját, melyekben elsőként jelenik meg az 1000Mbit/s-os feltöltési sebesség.

A Net L 1000/1000 előfizetőinek a szörfözéssel sem lesz gondjuk, mert az 1 gigás letöltési sebességgel a weboldalak egyetlen szempillantás alatt jelennek meg a kijelzőkön, az óriásfájlok nagyon hamar elérhetővé válnak az eszközeiken, az élő adásokat pedig akadozásmentesen nézhetik a neten. Az internet bajnokainak azonban a Net XL 2000/1000 csomag lesz igazán testhez álló, hiszen abban már 2000 Mbit/s  sebességgel lehet letölteni bármit a netről.

A Net M díjcsomagok a 300 Mbit/s letöltési sebesség mellé a technikai lehetőségektől függően 25, vagy 75 Mbit/s-os feltöltést kínálnak. A Net S díjcsomagban kábeles és optikai lefedettség esetén a belépőszint sebessége mostantól 150 Mbit/s.

A Telekom az eszközök terén is újat, többet kínál. Az új vezetékes internet díjcsomagok előfizetőinek WIFI képes routert biztosít, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a vezeték nélküli netezés szabadságát. További előnyökben részesülnek azok, akik készek élni a Most lehetőségeivel és csatlakoznak a szeptemberben megújuló Magenta1-hez, vagy akár két év hűségidő mellett jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá olyan eszközökhöz, amelyekkel maximálisan ki tudják használni a Telekom nyújtotta szolgáltatásokat.

A megújított kínálatot a jelentős optikai beruházások teszik elérhetővé. Idén már 872 ezer háztartásban és telephelyen használhatják a gigabit képes internetet az előfizetők a Telekom hálózatán.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés