Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóinkra pályázik a OneDrive

Dotkom

Fotóinkra pályázik a OneDrive

A Microsoft próbál mindent megtenni azért, hogy a felhő-alapú tárhelyszolgáltatók versenyéből elsőként kerüljön ki. Most egy fotóközpontú frissítés érkezett a platformhoz, mellyel nem csak a fotók összegyűjtése, de az azok közti keresés is jóval egyszerűbb lett.

OneDrive tárhelyünkre eddig is feltölthettük fotóinkat közvetlenül mobilkészülékeinkről, de most a frissítésnek köszönhetően már kamerákról, pen drive-okról, és minden számítógéphez csatlakoztatott adathordozóról felküldhetjük fotóinkat a felhőbe.

Ha már fent vannak képeink, az új, Bing technológiáját használó keresővel biztosan megtalálhatjuk kedvenc fotóinkat. A rendszer idő és a készítés helye szerint is tudja rendezni a képeket, valamint tag-ekkel (kulcsszavakkal) is elláthatjuk azokat. Különösen fontos megemlíteni, hogy a leírás szerint a szoftver automatikus is képes betagelni a képeket a tartalom alapján.

Az iOS applikáció, valamint a webes felület egy rendkívül attraktív fotóböngésző felületet is kapott, melyen montázs-szerűen láthatjuk képeinket. Az Android és Windows Phone appra még várnunk kell sajnos.

Emellett ne felejtsük el, hogy ha telefonunk kameráján beállítjuk a fotók automatikus feltöltését, az ingyenes 15 GB tárhelyünket 30 GB-ra bővíti a vállalat.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés