Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújítja lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország

mobilnet

FrissInfo

Megújítja lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország

Megújítja lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország.

A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja.

Mobilnet XXL néven új hordozható mobilinternet tarifacsomagot vezetett be a Vodafone Magyarország lakossági ügyfelei számára, amely korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít az ország szinte bármely pontján. Újításával a szolgáltató kivezette korábbi díjcsomagjai közül a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat. A hordozható mobilinternet portfólió megújításával, és az új díjcsomag bevezetésével a szolgáltató lehetőséget biztosít ügyfeleinek a korlátlan internet nyújtotta előnyök élvezetére olyan területeken is, ahol a vezetékes szolgáltatás nem érhető el. Azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, ezáltal két díjcsomag közül, a belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag 5GB és az új 4990 Ft/hó áron elérhető Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretű díjcsomag közül választhatnak a Vodafone Magyarország hordozható mobilinternet kínálatából.

A hordozható mobilinternet előnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így tabletekkel, WiFi hotspotokkal is működnek, és szerelés vagy technikusi segítség nélkül, azonnal létrehozzák a nem helyhez kötött internetkapcsolatot.

Az újonnan induló Mobilnet XXL csomag mellett változatlan formában érhető el a rendkívül kedvezményes Digitális Jólét Alapcsomag 5GB. Az egy évvel ezelőtt bevezetett csomag továbbra is 1990 Ft/hó áron kínál 5GB adatmennyiséget, melynek célja, hogy elérhetővé tegye az internethez való hozzáférést, ezáltal is hozzájárulva a digitális jóléthez és információs szabadsághoz.

Azon lakossági előfizetőknek, akik hordozható mobilinternet szolgáltatásuk mellett otthoni vezetékes szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlata keretében további különleges kedvezményeket és előnyöket is kínál. A Vodafone ONE sávos kedvezményeiről és előnyeiről itt érhető el további információ.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés