Connect with us
Hirdetés

technokrata

Nagy termékportfólió, jó minőség és megfizethető árak

truper szerszám eszköz

FrissInfo

Nagy termékportfólió, jó minőség és megfizethető árak

Nagy termékportfólió, jó minőség és megfizethető árak

Minden egy kis mexikóvárosi üzemből indult. Kalapácsokkal, csákányokkal, kőműveskanalakkal, bilincsekkel és satukkal. Kicsi volt a vállalkozás, de mindent fantasztikusan jó minőségben készítettek.

Nem is maradt el az eredmény: a Truper termékekről, a világszerte jól ismert, elismert és keresett márkáról van szó. Ezek a termékek nagyon széles körben elérhetők – nem csupán sok hagyományos kiskereskedelmi üzletben, de már online platformon keresztül is beszerezhetők.

Brutális Truper termékkínálat

Ha te is kedveled a kiváló minőségű és jó sokáig használható eszközöket a munkáidhoz, akkor keresd a Mentool.hu szerszámok kínálatában ezeket a kiváló minőségű és kivitelű Truper eszközöket! Hiszen a több mint ötven éves tapasztalat és sikeresség nem hiábavaló, ma is olyan remek szerszámokat gyárt az egykor kicsi, de mára már világszerte ismert és elismert cég, amelyek jóformán szinte mindent kibírnak, nehezen adják meg magukat, s nem is kopnak el vagy hajlanak meg.

A Truper termékekre szinte alig érkezik panasz. Gyakorlatilag majdnem minden szerszámot és kiegészítőt gyárt ez a cég kezdve egészen a remek kerti eszközöktől (vasvilla, csákány, balta) a különféle kisebb-nagyobb kéziszerszámokon keresztül (kalapácsok, metszőollók) egészen a speciális csővágó szerszámokig.

Remek minőség és megfizethető ár

A Truper nagyon jól ismert kerti szerszámspecialista, éppen ezért érdemes a kertészkedést szeretőknek vagy a profi kertművelőknek kipróbálni egy-egy remek terméküket. Sokféle ásó, lapát, gereblye, ágvágó, talicska és egyéb nagyon hasznos és a kerti munkák elvégzését megkönnyítő és meggyorsító szerszám közül lehet válogatni a Mentool.hu oldalán.

A hobby barkácsolókról sem feledkezett meg a ma már Európán kívül az Egyesült Államokba, Kanadába, Közép és Dél-Amerikába is exportáló mexikói márka, hiszen a kéziszerszámok nagyon széles választéka áll a fogók, fűrészek, kalapácsok, pajszerek, vésők, derékszögek és a hasonló hasznos eszközöket keresők rendelkezésére. Természetesen kiváló minőségben és megfizethető áron.

Szinte elnyűhetetlen eszközöket kínál

Azt kérdezed, hogy miért ez a népszerűség? Erre több magyarázat is van. A Truper több olyan okos változtatást hajtott végre az általa forgalmazott eszközökön a több mint ötven éves fennállása alatt, amelyek kényelmesebbé tették a szerszámok használatát. Ráadásul nagyon sok termék és tartozék anyaga 61CrV5 króm-vanádium acél, amit ráadásul még extra edzéssel sokkal ellenállóbbá is tesznek. Szinte elnyűhetetlenek.

Ha ergonomikus kialakítású, sokáig és kényelmesen használható termékeket keresel a kertbe, a műhelyedbe vagy a háztartásodba, tegyél egy próbát a Mentool.hu webáruházban beszerezhető remek és kiválóan kinéző Truper termékekkel! Talán velük majd egyes kerti munkákat vagy barkácsolási fázisokat nem csupán egyszerű munkának tekintesz ezt követően.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés