Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D nyomtatás és 3D szkennelés roadshow négy városban

3D nyomtatás roadshow FreeDee

Ipar

3D nyomtatás és 3D szkennelés roadshow négy városban

3D nyomtatás és 3D szkennelés roadshow négy városban

Ipari 3D nyomtatás és 3D szkennelés roadshow négy városban a FreeDee 10. születésnapján.

Szeretné látni, hogyan segítheti a 3D nyomtatás és 3D szkennelés az Ön fejlesztési és gyártási folyamatait? Érdeklik más hazai és külföldi vállalkozások sikeres alkalmazási példái? Kíváncsi melyik technológia biztosítaná a leggyorsabb megtérülést az Ön területén? A FreeDee szakértő csapata októberben négy városba is ellátogat, hogy választ adjon a helyi mérnökök, tervezők és cégvezetők 3D technológiákkal kapcsolatos kérdéseire.

A 3D nyomtatás és 3D szkennelés ipari alkalmazásaira fókuszáló szakmai délelőttökön a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazásával 2012 óta foglalkozó FreeDee Kft. októberben ünnepli 10. születésnapját, amely ünneplésére egy gyakorlatias, 10 év tapasztalatára építő programsorozattal készülnek. Az országjáró szakmai délelőttök célja a 3D technológiák alkalmazási területeinek, sikeres hazai és nemzetközi felhasználási példák bemutatása azon szakemberek számára, akik még keresik a 3D nyomtatás és szkennelés helyét a saját munkafolyamataikban, beruházás előtt állnak vagy meglévő gépparkjuk kihasználtságát szeretnék bővíteni.

Egy-egy új technológia alapos megismerésére, a terület jól kommunikáló szakértőinek felkutatására, a megfelelő berendezés kiválasztásához és annak hatékony és szakszerű alkalmazásához szükséges tudás megszerzésére sokszor nehéz elegendő időt szánni. Ezért a roadshow során a FreeDee specialistái négy városba, Győrbe, Kecskemétre, Debrecenbe és Budapestre is ellátogatnak, hogy rendszerezve, a legnagyobb értéket képviselő alkalmazásokra fókuszálva mutassák be a 3D nyomtatók és 3D szkennerek működését és legjellemzőbb felhasználási területeit. A helyszínek több esetben egyetemi laborok lesznek, így a jövő mérnökeinek képzésébe, a helyi kutatási projektekbe is bepillantást nyerhetnek a résztvevők.

szakmai délelőttök programja mind a négy helyszínen hasonló, mégis személyre szabott azáltal, hogy a FreeDee minden alkalomra meghívta egy regionális partnerét is, aki személyesen számol be a 3D technológiákkal elért eredményeiről. Az ipari tervezés és gyártás területére fókuszáló alkalmazási példák mellett a résztvevők átfogó képet kapnak a legnépszerűbb 3D nyomtatási technológiákról, az egyre elérhetőbb optikai 3D szkennerek működéséről és a kész nyomtatások, projektek mellett gyakorlati munkafolyamat bemutatóra is számíthatnak. A helyszínen kiállításra kerülnek a legmodernebb, asztali 3D nyomtatók és a minőség-ellenőrzés és reverse engineering területén kiemelkedő jelentőségű, professzionális 3D szkennerek.

A részvételt a gyártás, fejlesztés, tervezés vagy szerszámozás területről érkező ipari szakembereknek, mérnököknek, cég- és csapatvezetőknek ajánljuk. Olvassa el a részletes programot és regisztráljon az Önhöz legközelebb eső helyszínre a FreeDee weboldalán!

FreeDee Kft. www.freedee.hu

A FreeDee Kft. 2012-ben azért jött létre, hogy együtt nőjön a 21. század egyik legizgalmasabb gyártástechnológiájával, a 3D nyomtatással. Mára a hazai piacon vezető szereplője vagyunk az akár kisebb KKV-k számára is elérhető, professzionális asztali 3D nyomtatók és a 3D szkennerek forgalmazásának.

A FreeDee rengeteget tett és tesz a 3D technológiákkal kapcsolatos tudás hazai terjedéséért. Az alapítástól kezdve napi szintű blogot vezetünk a 3D technológiák nemzetközi híreiről, megalapítottuk előbb a Gyurmalabot, majd a 3D Akadémiát, Magyarország első, additív gyártástechnológiáknak dedikált oktatási stúdióját, és elindítói vagyunk a ’3DTech az Iskolákban’ programnak, amely 21 hazai iskolát szerelt fel 3D nyomtatókkal és elsőként hívta fel ezáltal a figyelmet a technológia jelentőségére az oktatás területén. A 10. jubileumra tervezett roadshow célja is az ismeretterjesztés, amellyel vissza szeretnénk adni a közösségnek, vállalkozásoknak, cégvezetőknek és úttörő szakembereknek, akiknek köszönhetően egy évtized után is itt lehetünk és tovább dolgozhatunk ezen a szívünkhöz közel álló, izgalmas szakterületen.

A témához kapcsolódva ajánljuk korábbi cikkünket: Óriás méretű, precíz SLA 3D nyomtatás

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés