Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Go-Ahead Bavaria a TMH Internationalt bízta meg új vasúti flottájának karbantartásával

go-ahead

E-gazdaság

A Go-Ahead Bavaria a TMH Internationalt bízta meg új vasúti flottájának karbantartásával

A Go-Ahead Bavaria a TMH Internationalt bízta meg új vasúti flottájának karbantartásával

Az augsburgi (Németország) székhellyel rendelkező Go-Ahead Bavaria vasúti szállítási társaság és a svájci központú TMH International (TMHI) vasútijármű-gyártó és karbantartó vállalat megállapodást kötött 78 villamos motorvonat karbantartására.

A közelmúltban vásárolt kocsik a dél-bajorországi és a szomszédos Baden-Württemberg-i regionális közlekedésben vesznek majd részt 2021 és 2034 között. A TMHI a karbantartási munkák elvégzéséhez egy külön karbantartó egységet hoz létre Langweid bei Augsburgban.

Bár a TMHI nagy tapasztalattal bír vasúti járművek karbantartására vonatkozó szolgáltatások területén, a német piacon a Go-Ahead Bavariaval kötött szerződés az első.

„Ipari befektetőként elkötelezettek vagyunk, hogy hozzájáruljunk az augsburgi régió gazdasági növekedéséhez, ezt bizonyítja a helyi beruházásunk is, ahol reményeink szerint számos új munkahelyet létesítünk majd ”

– mondta Terence Watson, a TMH International európai alelnöke.

A karbantartó létesítmény építéséhez Langweidben a Go-Ahead megkapta a szükséges tervezési jóváhagyást. A tervek szerint a vonatok karbantartása 2022 nyarán indul.

„Már korábban megkezdtük a csapat toborzását. Körülbelül 40 menedzser és technikus alkalmazását tervezik a régióban. Németország, különösen Bajorország büszke vasúti hagyományaira és szakértelmére, bízunk benne, hogy nagyszerű szakemberekkel dolgozhatunk majd

– tette hozzá Terence Watson.

A vonatok karbantartása a vonatkozó legújabb európai előírások teljes betartásával történik. A jelenlegi szerződés keretein belül a TMHI biztosítja a kocsik karbantartását, ideértve a kerekek újraprofilozását is. Ezenkívül nagyjavításokat és helyreállító karbantartási munkákat is végeznek majd, beleértve a fő komponensek rendszeres fővizsgázását. A járművek maximális rendelkezésre állásának biztosítása érdekében két, mobiljavítást végző csapat dolgozik majd az éjszakai javításokon, a hét minden napján 24 órán keresztül rendelkezésre álló műszaki szakemberek pedig „forródrót”-on keresztül fogják támogatni a Go Ahead személyzetét. A karbantartás mellett a TMHI lesz a felelős az alkatrészek beszerzéséért, a raktárkezelésért és a jármű-karbantartási dokumentumok nyilvántartásáért is.

A vasúti kocsik karbantartása magában foglalja a járművek rendszeres műszaki ellenőrzését. A Go-Ahead Bavaria vonatok évente sok kilométert tesznek meg; a tervek szerint három-négy ilyen vonat érkezik majd naponta a vonatkarbantartó létesítménybe.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés