Connect with us

Hirdetés

technokrata

VR szemüveget szeretnél? Lehet, hogy sokat kell rá várnod

Viselhető Tech

VR szemüveget szeretnél? Lehet, hogy sokat kell rá várnod

Az Oculus-nál és a HTC-nél is problémák akadtak az előrendelések körül.

Most került piacra az Oculus régen várt újdonsága a Rift. A virtuális valóság szemüveg, máris nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében, így nem meglepő, hogy rengetegen rendelték elő a készüléket. Az a néhány szerencsés, aki már a kezében tudhatja az újdonságot, most még különlegesebbnek érezheti magát, hiszen a Facebook tulajdonában álló Oculus közleménye szerint alkatrészhiány lépett fel a Rift gyártása során.

heres-what-happened-when-we-strapped-a-bunch-of-people-into-the-oculus-rift-virtual-reality-headset

Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy hét után újra várni kell a szemüvegre, az előrendelőket már e-mailben tájékoztatták is a helyzetről. Bár a cég közleménye szerint a hiány csak rövidtávú, ezért április 12-től valószínűleg újraindulnak a szállítások, azért az előrendelőket időben értesíteni fogják, hogy mi a helyzet az ő szállítmányukkal.

HTC-Vive_Black-1280x800

 

Szintén probléma volt a HTC újdonságával, a Vive-val is, ugyanis pénteken órákig lehetetlen volt előrendelni a VR szemüveget, mivel órákig az összes vásárlást elutasította a rendszer. Mostanra szerencsére helyreállt a rendszer és holnap megkezdődhet a termék forgalmazása is.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés