Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább nő a HONOR a viselhető okoseszközök piacán

honor

Viselhető Tech

Tovább nő a HONOR a viselhető okoseszközök piacán

Tovább nő a HONOR a viselhető okoseszközök piacán

A Honor nemzetközi okostelefon és okoseszköz márka 2018-ról 2019-re 497,4%-os növekedésről számolt be a globálisan értékesített viselhető okoseszközöket tekintve, mindezt az IDC piackutató cég adatai alapján.

A Honor több országban is, mint például Oroszország, Malajzia és India, az 5 legnagyobb gyártó közt szerepelt 2019-ben a viselhető okoseszközöket tekintve. Csehországban pedig a top 3-ban végzett a márka, ami 531,3%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

A Honor az okostelefonok értékesítésében is kiemelkedő teljesítményt ért el.  A tavaly leszállított okostelefonok darabszáma alapján az öt legnagyobb gyártó közt szerepelt olyan piacokon, mint Oroszország, Finnország, Németország, Ukrajna, Szaúd-Arábia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Csehország és az Egyesült Arab Emírségek. A fenti országok közül Oroszországban a második helyen végzett 2019-ben, a tavalyi év első negyedévében pedig az első helyet tudhatta magáénak.

Az értékesítési adatokat tekintve a Honor saját webshopja is jó eredménnyel zárta a tavalyi évet. Oroszországban a Hihonor webshop az értékesítésből származó bevételt és az értékesítési mennyiséget tekintve 2019-ben a legnagyobb szereplő volt az okostelefon-márkák saját webshopjai között.

Kínában 230.000.000 aktív felhasználóval a leglátogatottabb okostelefon-márka által létrehozott webshop, a napi aktív felhasználók száma alapján.

Franciaországban a megújult Hihonor.com webáruházban az újranyitást követő 5 percen belül több mint 1000 okostelefont értékesítettek. A megnyitóval kapcsolatos online aktivitásokban több mint 100.000 felhasználó vett részt.

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés