Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra is jön a gyönyörű Huawei okosóra

Viselhető Tech

Magyarországra is jön a gyönyörű Huawei okosóra

Még ebben a hónapban megjelenik Európa bizonyos részein a Huawei Watch.

A Huawei Watch a klasszikus svájci órákat idéző készülék, amelyet a legmodernebb, innovatív technológiával szerelt fel a gyártó. Az Android Wear™ által üzemeltetett okosórával bárhová megyünk, mindig csatlakozni tudunk az elérhető hálózathoz, azonnali értesítéseket kapunk hívásinkról, SMS-einkről, továbbá az instant üzenetek és emailek érkezéséről is. Az okosóra Bluetooth segítségével vezeték nélkül kapcsolódik a fülhallgatóhoz és az offline zenehallgatást is támogatja.

huawei_watch_1

A zenelejátszás hangutasítással is elindítható a készüléken, illetve az útvonalkeresés és navigáció is ugyanígy működtethető. A Huawei Watch-ot „telefonkereső” funkcióval is felszerelte a gyártó, ennek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elkeveredett okostelefonunkat. A Google Android Wear legfrissebb verziójának köszönhetően mind az Android, mind az iOS operációs rendszerű telefonok is csatlakoztathatóak a Huawei Watch-hoz.

huawei_watch_2

A Huawei Watch már ebben a hónapban kapható lesz Nyugat-Európában Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban, 399 és 699 euro közötti ajánlott fogyasztói áron, a különböző típusok függvényében. A termék hazai ajánlott fogyasztói ára illeszkedni fog az európaihoz. A Huawei Watch Magyarországon várhatóan 2015 utolsó negyedévétől lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés