Connect with us
Hirdetés

technokrata

Három utódot is kapott a dögös Moto 360

Viselhető Tech

Három utódot is kapott a dögös Moto 360

Nem aprózta el a Motorola, a korábbi egy okosórájából most háromfélét is készített.

A Lenovo általi felvásárlás óta rendesen lendületbe jött a Motorola. Sorban bukkannak fel az új készülékeik és most eljött az idő a Moto 360 okosóra megújítására. A kategória létrejötte óta sokan ezt tartották a legszebb terméknek, de közben a konkurencia is alaposan feljött, erre pedig válaszolni kell. A második generáció szerencsére megőrizte a csodás dizájnt, sőt talán még tovább javított rajta. Ezen felül immár három változatból tudunk választani, bár ezek közül kettő csak méretben tér el egymástól (férfi és női verzió).

moto_360_2_3

A hagyományos órákra hasonlító külső mögött most is kör alakú kijelzőt találunk (alul kicsit levágva, mert itt vannak a szenzorok), amely az előlap több mint 71 %-át foglalja el, tehát elég vékony a kerete. A nagyobb esetében 46, míg a kisebbnél 42 mm-es az átmérője, a felbontás pedig 360 x 330, valamint 360 x 325 pixel. Mindkettőben egy négymagos Qualcomm Snapdragon 400 chip dolgozik, Adreno 305 grafikus gyorsítóval, 512 MB RAM-mal, valamint 4 GB belső tárolóval. Energiaforrásként egy 300/400 mAh-s akkumulátor szolgál, egy speciális bölcsővel pedig vezeték nélkül tölthetőek. Amellett, hogy órának is igen dekoratívak, azért olyanok extrák is megtalálhatók bennük, mint a rezgőmotor, pulzusmérő, mikrofon, fény- és gyorsulásérzékelő, illetve giroszkóp.

moto_360_2_1

Sport utónévvel érkezik a harmadik változat, ez annyira új, hogy még csak dummy példányt állítottak ki belőle. Az órák Android Wear rendszerrel működnek, ez pedig már iPhone-okhoz is hozzákapcsolható. Említést érdemel még az IP68 por- és vízállóság, valamint hogy fekete, szürke, arany és konyak színekben kerül piacra. Az óra esetében is igénybe vehető a Moto Maker, több mint 300-féle variációt lehet összeállítani belőle. Sokkal egyszerűbb külsőt kap majd, aki ezt választja, valamint le kell mondania a prémium rozsdamentes acél borításról is.

null

null

Igaz, a  sportoláshoz ez nem is létszükséglet, viszont a fitnesz funkciók annál inkább, így például ebben a kivitelben beépített GPS-vevőt is találunk. Egy különleges, AnyLight nevű hibrid kijelző kerül bele, ami még erős napsütésben is kiválóan olvasható marad, viszont ennél több részletet most nem árultak el. Ugyancsak nem ismert még, hogy mikor és milyen áron érkezik az új Moto 360, de a normál változat szinte biztos, hogy még idén felbukkan a polcokon.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés