Connect with us

Elon Musk újabban saját gyártású lángszórókat árul, ráadásul már előrendelhető!

Tesla Motors CEO Elon Musk talks at the Automotive World News Congress at the Renaissance Center in Detroit, Michigan, January 13, 2015. Tesla Motors Inc plans to boost production of electric cars to "at least a few million a year" by 2025 from fewer than 40,000 last year, Musk said Tuesday. Picture taken January 13, 2015.    REUTERS/Rebecca Cook   (UNITED STATES - Tags: TRANSPORT BUSINESS) - GM1EB1E1SEY01

Kütyük

Elon Musk újabban saját gyártású lángszórókat árul, ráadásul már előrendelhető!

Elon Musk újabban saját gyártású lángszórókat árul, ráadásul már előrendelhető!

A kérdés jogosan merül fel, hogy ‘miért’? Azért, mert megteheti.

Elon Musk-nak nem egy gigaméretű cége van és mint az köztudott, mindig merész dolgokkal rukkol elő a semmiből, most éppen a saját gyártású lángszóróját dobta piacra.

boring-company-flamethrower-640x213

A “The Boring Company” egyébként a városi forgalmakat hivatott helyrehozni, egy professzionális alagútrendszer segítségével amiről nyáron számoltunk be. És hogy mégis hogy kapcsolódik ide a lángszóró? Ezt a kérdést talán még Elon sem tudná megválaszolni, bár amilyen frappáns magyarázatokat szokott adni a felmerülő kérdésekre, biztos erre is van egy pár remek mondata. – írja az Ubergizmo

Musk szerint ez a világ legbiztonságosabb lángszórója, ami előrendelés esetén körülbelül 120.000 Ft-nak megfelelő dollárba kerül. A legyártott darabok több mint 10%-át már el is adták. Elon szerint semmi ok az aggodalomra, hiszen a legálisan simán lehet olyan lángszórót vásárolni, aminek a hatótávolsága kevesebb mint 10 méter. Természetesen ez is ilyen.

Igazából személy szerint semmilyen olyan jellegű dolgot nem találtam, ami összeköthetné Musk-ot és a lángszórót, de Elon szerint remekül lehet vele mogyorót pörkölni, úgyhogy hasznos cucc. (Igen, szó szerint ezt nyilatkozta)

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom