Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 millió forintot ad a L’Oréal a legjobb ötletekért cserébe

E-gazdaság

3 millió forintot ad a L’Oréal a legjobb ötletekért cserébe

3 millió forintot ad a L’Oréal a legjobb ötletekért cserébe

Gazdasági és műszaki hallgatók nevezését várja a L’Oréal innovációs versenye

Vezető világmárka menedzserének bőrébe bújhatnak azok az egyetemisták és főiskolások, akik jelentkeznek a L’Oréal Brandstorm esettanulmány versenyre. A jelentkezés március 7-én zárul.

2018-ban is folytatódik a L’Oréal üzleti és innovációs versenye, a Brandstorm, amely 2017-ben 25.000 résztvevőt vonzott a világ 60 országából, 26 éves története során pedig a világ egyik legnagyobb hallgatói versenyévé nőtte ki magát.

A L’Oréal Brandstorm kreatív és vállalkozó szellemű fiatalok versenye, mely egyedülálló lehetőséget kínál, hiszen valós projekten kell dolgozniuk az egyetemen tanultak alkalmazásával, valamint a L’Oréal által elérhetővé tett, több mint 70 e-learning anyag segítségével. A feladatuk önálló projektterv készítése, amelyet a L’Oréal zsűrijének fognak prezentálni.

2017 óta a L’Oréal két kategóriában is várja a jelentkezőket; a Brand a gazdasági irányultságúaknak, a Tech pedig mérnököknek és műszaki érdeklődésűeknek szól. Egy további CSR díjat is kiosztanak annak a csapatnak, amelyik a legfenntarthatóbb innovációval áll elő.

A versenyre 3 fős csapatokban jelentkezhetnek felsőoktatásban tanuló hallgatók, akiknek felkészülésük során a L’Oréal vezetői is segítséget nyújtanak majd.

brandstorm_2018

Ebben az évben a hallgatók a L’Oréal Professzionális Termékek Divíziójába nyernek betekintést, hiszen az idei év témája „Tervezd meg a jövő szalon élményét”, amelyhez a zsűri innovatív, intelligens és digitális üzleti megoldásokat vár.

A verseny célja egyben a tehetséges fiatalok felfedezése is, hiszen a vállalat nemzetközi szinten évente 150-200 diákot vesz fel a Brandstormnak köszönhetően.

A Brandstormra március 7-ig lehet jelentkezni, a regionális döntő április 10-én Pozsonyban, a döntő pedig május 17-én Párizsban lesz, ahol a csapatokat három kategóriában (Brand, Tech, CSR) díjazzák, kategóriánként 10.000 eurós nyereménnyel.

A részvétel feltételei itt találhatók:

www.brandstorm.loreal.com

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés