Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális megoldással teremti meg a hazai pálya előnyét az MLSZ

mlsz

Digitalizáció

Digitális megoldással teremti meg a hazai pálya előnyét az MLSZ

Digitális megoldással teremti meg a hazai pálya előnyét az MLSZ

A magyar szurkolók – ugyan virtuálisan – de ott lehetnek a Puskás Arénában az albánok elleni világbajnoki selejtezőn

Habár a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésén ezúttal személyesen nem vehetnek részt a szurkolók, mégis lehetőségük lesz kifejezni szeretetüket a csapat felé.

Az MLSZ FanXP alkalmazáson keresztül a meccs előtt és alatt a drukkerek fotókat küldhetnek be, amelyek aztán a játékosok számára is jól látható helyen, a pálya melletti LED falon és a Puskás Aréna óriáskivetítőin jelennek majd meg.

Az Albánia elleni szombat esti mérkőzésen ismét elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazás, amellyel a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek a Puskás Aréna óriáskivetítőin és a pálya melletti LED falon is viszont láthatják majd magukat.

A digitális újítás eddig is népszerű volt a magyar labdarúgó válogatott mérkőzésein: korábban már többek között Oroszország, Anglia és Andorra ellen is rengeteg képet küldtek a szurkolók, fokozva ezzel a hazai pálya érzetét. A következő mérkőzéseken a helyszíni szurkolás hiánya miatt még inkább előtérbe kerül a megoldás, amelyen keresztül a világ minden tájáról érkezhetnek a képek a válogatott futballisták buzdítására.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén ismét segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Rengeteg olyan embernek szereztünk már örömet Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal. Bízunk benne, hogy a távoli drukkerek bevonásával egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a válogatott mérkőzése egy igazi országos közösségi élmény, egy ünnep legyen!”

– mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions Kft. ügyvezetője.

Az MLSZ a mérkőzés alkalmával nyereményjátékot is szervez, amely során RiaRia termékeket ajándékoznak a szerencsés képbeküldőknek.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés