Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Thermaltake új Ceres 330 TG ARGB közepes toronyháza kompatibilis a legújabb ATX-kialakítású, rejtett csatlakozós alaplapokkal

thermaltake

Digitalizáció

A Thermaltake új Ceres 330 TG ARGB közepes toronyháza kompatibilis a legújabb ATX-kialakítású, rejtett csatlakozós alaplapokkal

A Thermaltake új Ceres 330 TG ARGB közepes toronyháza kompatibilis a legújabb ATX-kialakítású, rejtett csatlakozós alaplapokkal

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatja a Ceres 330 TG ARGB közepes toronyházát, az első olyan számítógépházat, ami támogatja a rejtett csatlakozós alaplapokat.

A Ceres 330 egy új toronyház a Ceres-sorozatban, megtartva annak perforált paneles kialakítását az optimális hűtési teljesítmény eléréséért. Az elődjeitől jelentősen eltérő Ceres 330 maximális alaplap-telepítési támogatással rendelkezik, és kompatibilis a legújabb rejtett csatlakozós alaplapokkal, mint például az ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI, a ROG MAXIMUS Z790 HERO BTF és az MSI Z790 PROJECT ZERO. Az esztétika fokozásáért a toronyház rendkívül letisztult belső teret kapott a rejtett csatlakozós kialakításnak köszönhetően. A Ceres 330 egységessé teszi az azonos színű komponenseket, valamint fekete, fehér és Hydrangea Blue (hortenziakék) színben érhető el.

Rejtett csatlakozók az ASUS-szal és az MSI-vel

A következő generációs alaplapokhoz tervezett Ceres 330 különleges kialakítása lehetővé teszi a szabványos alaplapok és az ASUS, valamint az MSI rejtett csatlakozós ATX-alaplapjainak támogatását. Egy rejtett csatlakozós alaplappal könnyedén kiemelkedő kábelmenedzsmentet érhetsz el, a rendetlenséget okozó kábelek hátoldalra történő helyezésével. Ez végső soron lehetővé teszi az elülső oldalnál a nagyobb légáramlás elérését, és helyet biztosít a Ceres sorozat által generált nagy levegőmennyiség be- és kimeneti áramlásához.

Masszív légáramláshoz készült, elöl akár egy 360 mm-es radiátort is támogat

55%-ban perforált panelkialakításával ez a toronyház kivételes hűtési teljesítményt nyújt. Ezen kívül a Ceres 330 elöl két nagy teljesítményű CT140 ARGB-ventilátorral és hátul egy CT140 ventilátorral érkezik, ráadásul akár egy 280/360 AIO-radiátort is elhelyezhetsz elöl, kiváló hűtési megoldást kínálva nagy teljesítményű komponenseidhez.

Tökéletes porvédelem

A Ceres 330 eltávolítható szűrőkkel érkezik, amelyek a ház tetején, elülső részén, alján, bal és jobb oldalán helyezkednek el, így Ceres 330 tökéletes porvédelmet nyújt, miközben biztosítja az összes hardver megfelelő működését.

Elegáns megjelenés: edzett üvegpanel és megegyező színséma

A Ceres 330 bal oldalán egy 4 mm-es edzett üvegpanel található, így teljes valójában megmutathatod az elegáns belső felépítést a rejtett csatlakozós kialakításnak köszönhetően, és élénken jelenítheted meg az összes RGB-komponenst. Ezenkívül a Ceres 330 egységesíti a színt a külső és a belső elemek között, hogy növelje az esztétikát. Most az elülső keret színe teljesen megegyezik a szerkezet fő színével. Közelebbről megvizsgálva a Ceres 330 Snow belső tartozékait, tömítőgyűrűit és a PCI-nyílásokat fehérre cserélték, míg a csavarokat ezüst színűre tervezték, tiszta és elegáns megjelenést létrehozva.

Kellemes látvány, teljesen interaktív

Ha fejleszteni szeretnéd a Ceres 330 megjelenését, a külön megvásárolható 3,9 hüvelykes LCD-panel a tökéletes kiegészítő. Az LCD kijelző képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, az óra- és az éghajlat üzemmódot, sőt, a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen képet vagy GIF-et is feltölthetsz rá.

A Ceres 330 egy kifinomult ház, amit az ASUS és az MSI új rejtett csatlakozós alaplapjainak támogatásához terveztek hatalmas légáramlással és stílusos esztétikával. Ha a rejtett csatlakozós alaplapokkal kompatibilis, funkcionális toronyházat keresel, ne mulaszd el a Ceres 330 TG ARGB közepes toronyházat!

A Ceres 330 TG ARGB közepes toronyházzal kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a következő oldalakra:


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés