Connect with us

Hirdetés

technokrata

Robosztus kiberbiztonság kisvállalkozásoknak

Adatvédelem

Robosztus kiberbiztonság kisvállalkozásoknak

Robosztus kiberbiztonság kisvállalkozásoknak

A Zyxel elindítja a “Connect and Protect Plus” szolgáltatását

Az új szolgáltatás célja, hogy támogassa azokat a kisvállalkozásokat, amelyek hálózati infrastruktúrájuk megváltoztatása nélkül szeretnék növelni hálózatuk védelmét.

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások terén vezető szerepet betöltő Zyxel Networks bemutatta új “Connect and Protect Plus” (CNP+) kezdeményezését. Ennek részeként azok az ügyfelek, akik a hároméves CNP+ biztonsági licencet a szintén hároméves Nebula Plus Pack licenccel együtt megvásárolják, ingyenesen kapnak egy WiFi 6 NWA110AX NWA110AX hozzáférési pontot, amelyet kisebb felár ellenében NWA210AX modellre is frissíthetnek.

Egy nemrég készült tanulmány szerint a vezeték nélküli hozzáférési pontok tavaly az üzleti hálózatokban az 5 legtöbbet támadott informatikai eszköz között szerepeltek. Most, hogy a vállalkozások a gyorsabb kapcsolatokat biztosító WiFi 6-ra és WiFi 7-re váltanak, a vezeték nélküli hálózatok védelme még fontosabbá vált. A növekvő biztonsági aggályok ellenére azonban sok kisvállalkozás még mindig nem telepített semmilyen biztonsági intézkedést a vezeték nélküli hozzáférési pontokon a költségvetési korlátok, az erőforrások korlátozottsága vagy a meglévő hálózati infrastruktúrák megváltoztatásától való félelem miatt.

A Zyxel Networks CNP+ egy felhőalapú biztonsági szolgáltatás, amely közvetlenül a vezeték nélküli hozzáférési pontokhoz csatlakoztatva védi a WiFi felhasználókat. Forradalmasítja a kisvállalkozások hálózati biztonságát, mivel fokozott védelmet nyújt a webes tartalomszűrés és az adatfolyamokhoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozása révén, ezáltal megerősítve azt a potenciális adatszegések ellen. Ráadásul a CNP+ a meglévő rendszerek módosítása nélkül oldja meg ezeket a kihívásokat, minimalizálva a hálózati átkonfigurálást és a szolgáltatási zavarokat. Ez az innovatív megoldás a sebességükről és kapacitásukról ismert WiFi 6/7 hozzáférési pontok erejét használja ki, lehetővé téve számukra a hagyományosan biztonsági átjárók által végzett biztonsági ellenőrzések elvégzését. Emellett kényelmes távoli menedzsmentet is lehetővé tesz a Zyxel Networks Nebula felhőplatformján vagy egy mobilalkalmazáson keresztül.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy ahogy a vállalkozások egyre nagyobb teljesítményű WiFi technológiákat alkalmaznak, úgy növekszik a kockázati környezet is” – mondta Kell Lin, a Zyxel Networking Strategic Business Unit vezető alelnöke. “Már régóta kínáljuk a legátfogóbb hálózati megoldásokat – beleértve a vezetékes, vezeték nélküli, mobil és biztonsági megoldásokat – a kis- és középvállalati szegmens számára. A KKV-kkal való szoros együttműködés révén részletes betekintést nyertünk sajátos kihívásaikba, ami biztonsági szakértelmünkkel kombinálva motivációt jelentett arra, hogy a vezeték nélküli hálózatok biztonságát egy olyan egyszerű megoldással erősítsük, mint a CNP+.”

A Zyxel CNP+ szolgáltatásával kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.zyxel.com/global/en/products/endpoint-and-connectivity/ap-security-service-connect-and-protect weboldalra.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés