Connect with us
Hirdetés

technokrata

Bankkártya-elfogadó alkalmazás vállalkozóknak

bizpay tap on mobile bankkártya mobiltelefon fizetés

E-gazdaság

Bankkártya-elfogadó alkalmazás vállalkozóknak

Bankkártya-elfogadó alkalmazás vállalkozóknak

A digitális forradalom napjainkban már az életünk minden területére kiterjedt, így a pénzügyi szektor sem maradt ki ebből a folyamatból. Egyre több ember használ mobiltelefonos alkalmazást, hogy megkönnyítse mindennapi banki tevékenységét. Ez jellemző a vállalkozások esetében is.

A mobiltelefon és a bankkártya találkozása

A mobiltelefonok ma már nemcsak a hívások és szöveges üzenetek küldésére alkalmasak, hanem ennél jóval több funkciót érhetsz el rajtuk. Arra is alkalmasak, hogy banki tranzakciókat végezz velük. Az okostelefonra telepíthető bankkártya-elfogadási alkalmazás, mint a BizPay által kínált Tap on Mobile, lehetővé teszi, hogy vállalkozóként vagy akár magánszemélyként is el tudj fogadni bankkártyás fizetéseket. Ráadásul mindezt földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül lehet megtenni, tehát mondhatni bárhol és bármikor.

A cég a vállalkozások számára asztali terminálokat, mobil terminálokat, E-Commerce és Linkpayment megoldásokat kínál. Ezek megbízhatóságát a WorldLine vállalat garantálja, ugyanis a BizPay a Worldline minősített, hivatalos partnere.

Milyen előnyökkel jár a Tap on Mobile alkalmazás?

  • A mobiltelefonra tehető bankkártya-elfogadási alkalmazás előnyei a kényelem és az egyszerűség. Az üzletek tulajdonosai könnyedén elfogadhatnak bankkártyás fizetéseket akkor is, ha nincs POS-termináljuk, illetve lehetővé teszi, hogy a házhoz szállított terméket a kiszállítás helyén fizesse ki a vevő. Ez egy étterem, pizzéria, ételfutár cég számára kifejezetten hasznos.
  • Rendkívül rugalmas, hiszen bárhonnan és bármikor használható, ha működő internetkapcsolat áll rendelkezésre.
  • Szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy megvédje a felhasználók adatait és pénzét. A tranzakciók általában titkosítottak, a felhasználók jelszavakat vagy biometrikus azonosítókat is használhatnak a tranzakciók során.
  • A kereskedő vállalkozás könnyen nyomon tudja követni a tranzakciókat, s ezáltal átláthatóvá válnak a pénzügyei. Ez javítja az üzleti működést és lehetővé teszi a hatékonyabb pénzkezelést.

Az elfogadási alkalmazások jövője

A mobiltelefonra vagy táblagépre tehető bankkártya-elfogadási alkalmazások jövője ígéretesnek tűnik. A technológia folyamatos fejlődésével és a fogyasztók növekvő igényeivel a szolgáltatók egyre innovatívabb megoldásokat fognak kifejleszteni. Ezek a digitális eszközök még tovább fogják növelni a pénzügyi tranzakciók és kereskedelmi tevékenységek egyszerűségét és kényelmét. Érdemes tehát ezeket a trendeket figyelemmel kísérni, és bátran kihasználni a szolgáltatás nyújtotta előnyöket, hiszen napjainkban a technológiai fejlődés követése alapkövetelmény. Sőt, gyakran a versenyképesség megőrzését és a piaci növekedést jelenti a vállalkozás számára.

Az okoseszközökre tehető bankkártya-elfogadási alkalmazások tehát olyan eszközök, amelyek rugalmassá teszik a vállalkozásodat a fizetési megoldások terén.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés