Connect with us

technokrata

Windows 10 kedvezménnyel

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 kedvezménnyel

Windows 10 kedvezménnyel

Nemrég fedeztük fel a Bobkeys.com legújabb őszi kínálatát, ahol számos online programhoz és szolgáltatáshoz kedvezményes aktiváló kulcsot találtok.

Az Note kuponnak köszönhetően, melyet a vásárlás végénél tudsz felhasználni, 25%-os kedvezményt biztosít az oldalon található teljes szoftver választékra. Az akcióban a Windows 10 Home például átszámítva körülbelül 4.200 Ft-ért elérhető (11,84 EUR), a Windows 10 Pro pedig 4.400 Ft-ért (12,45 EUR) lehet a mienk a kedvezményes kuponnal.

Íme az ajánlatok a linkekkel:

OEM Windows 10 Pro, Note kupon beváltása után: 12,45 €

OEM Windows 10 Home, Note kupon beváltása után: 11,84 €

Ha Microsoft Office szoftverre lenne szükséged, ugyanitt megvásárolhatod az Office Home szoftverkulcsát, amely az összes alkalmazást tartalmazza:

Office 2019 Családi és diák, Note kupon beváltása után: 27,89 €

Windows 10 pro + Office 2019 Pro, Note kupon beváltása után: 45,44 €

A vásárlás véglegesítése előtt nincs más dolgod, mint beírni a Note kódot. A fizetés után egy aktiváló kulcsot küldenek e-mailben. Ha Microsoft-fiókot használsz Windows rendszerrel, a kulcsok véglegesen kapcsolódnak a fiókodhoz, és nem kell újra megadni később sem.

Egyszerűen töltsd le a Windows rendszert, telepítsd újra, és add meg a Microsoft-fiók hitelesítő adatait az operációs rendszer újraaktiválásához. Ha bármilyen kérdésed van, vagy további információra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot a Bobkeys.com ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségeken: email: service@bobkeys.com, Skype: bobkeys, telefonszám: +85264531541.


Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Bobkeys.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Bobkeys.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Bobkeys.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Bobkeys.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a Bobkeys.com-tól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@bobkeys.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu