Connect with us

technokrata

Windows 10 szoftver már 2700 Forintért

akciós windows 10 licenszkulcs

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 szoftver már 2700 Forintért

Windows 10 szoftver már 2700 Forintért

A GoDeal24 őszi vásár akciójában most a Windows 10 licenszkulcs 2700 Forintért is elérhető. Az akció korlátozott ideig él.

Frissítse számítógépét a Windows leggyorsabb és legbiztonságosabb verziójára. A GoDeal24.com őszi vásár keretén belül mindezt olcsón megteheti, mivel jócskán lefaragtak Windows 10 licenckulcs árából. Hihetetlen áron vásárolható meg a Windows 10, érdemes gyorsan átgondolni, mert az akciós Windows 10 csak korlátozott ideig elérhető.

Akciós Windows 10 licenszkulcs

Ennél szinte lehetetlen alacsonyabb áron Windows 10 licenckulcsot beszerezni, mint ahogy a GoDeal24.com őszi akciója kínálja a Microsoft operációs rendszerét. Nem 10, 20 vagy 30 százalékos kedvezményről van szó, a GoDeal24.com 50 százalék kedvezményt kínálnak most a Windows 10 licenckulcsok árából.

A kedvezmény igénybevételéhez, a fizetés előtt használja a „LFS50” kuponkódot, mivel csak így él az akciós ár.

Hatékonyabb munka az Office 2016 és 2019-el

A Windows 10 mellé Office 2016 vagy 2019-et is vásárolható, a Microsoft irodai szoftvercsomagjának használatával sokkal hatékonyabbá és egyszerűbbé válik a munkavégzés. A GoDeal24 őszi villámakciója során hatalmas kedvezmény jár az Office sorozatra is, ez még nagyobb mint a Windows 10 esetében, itt ugyanis nem 50 százalékról van szó, 62 százalékkal olcsóbban tudod megvásárolni a MS Office 2016-os és 2019-es verzióját.

A kedvezmény igénybevételéhez használja a „LFS62” kuponkódot a vásárlás előtt.

Valami más kell? Nézzen körül!

A GoDeal24 őszi villámakcióján több Microsoft termék ajánlatot is igénybe vehetünk. Óriási, 55 százalékos kedvezmény adnak további Microsoft termékek vasalásánál, ha a fizetés előtt beírja a „LFS55” kuponkódot.

Kérdése van? Segítség kell?

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol.

Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált reklám tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

 

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu