Connect with us

technokrata

Olcsó Windows 10 pro – Most akár 2 500 Ft-ért elérhető!

olcsó windows GoDeal24 akció

Alkalmazások, szoftverek

Olcsó Windows 10 pro – Most akár 2 500 Ft-ért elérhető!

Olcsó Windows 10 pro – Most akár 2 500 Ft-ért elérhető!

Októberi kedvezményes ajánlat a Godeal24.com-tól: Windows 10 pro 2 500 Ft-ért (€7.40).

Egy szoftver megvásárlása a legtöbb esetben igencsak költséges. A Windows vagy Office árát tekintve pedig hatalmas különbségek lehetnek, attól függően hol vásároljuk meg a szoftvereket. Most igazán elérhető áron férhetünk a Windows 10, Office 2019 Professional és más Microsoft termékekhez akár új gép installálása vagy csak frissítése esetén.

A Godeal24.com ajánlatai az 50-62%-os kedvezményeivel igencsak figyelemfelkeltőek; így például a Windows 10 licensze akár már 2 500 Ft-ért a miénk lehet. Egyetlen dolgunk van csupán, a megrendelés végén be kell ütnünk az akciós kódot és a kiválasztott termék máris letölthető az oldalról.

Az ajánlat korlátozott ideig áll rendelkezésre, így a tökéletes alkalom a frissítésre!

Olcsó Windows – Sőt, az elérhető legolcsóbb Windows 10!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy megvásárolnád a Windows 10 Professional licenszet a Godeal24.com oldalán az 50%-os kedvezménnyel, egyszerűen használd az LFS50 kódot.

Office 2016 vagy 2019 Sofware

Az adatok, táblázatok egyszerűbb kezelése érdekében érdemes kihasználni a Godeal24.com kedvezményes ajánlatát. Pár kattintással és az LFS62 kód beütésével most 62%-os kedvezménnyel szerezhetőek meg a 2016 vagy 2019 kiadású szoftverek.

 

olcsó windows GoDeal24 akció

Mire lehet még szükségünk?

Bármilyen más szoftverre lenne szükségünk a Godeal24.com oldal ajánlatai közül, nincs más teendőnk, mint az 55% -os kedvezményt biztosító LFS55 kódot használni.

Megbízható fizetési lehetőség

A webáruház a fizetést illetően is biztonságos és megbízható módokat biztosít. Adataink megadása után a biztonságos és gyors Cwalletco fizetési szolgáltatás következik, amellyel könnyen használhatjuk bankkártyáinkat.

GoDeal24 cwalletco

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin