Connect with us

Hirdetés

technokrata

5+1 stratégiai társasjáték, melyek megdolgoztatják az agyad

stratégiai társasjáték

LifeStyle

5+1 stratégiai társasjáték, melyek megdolgoztatják az agyad

5+1 stratégiai társasjáték, melyek megdolgoztatják az agyad

Ha abban az életszakaszban jársz, amikor a társasjátékok már nemcsak szórakozást, hanem kihívást, taktikai gondolkodást is jelentenek számodra, garantáltan a legjobb helyen jársz! A stratégiai társasjátékok valóságos kihívásokat és élményeket nyújtanak, amelyek az érzelmeket és az elme erőforrásait egyaránt mozgósítják. Ha Te is a stratégiák és a győzelem izgalmára vágysz, akkor maradj velünk, mert most bemutatjuk a Gamefun stratégiai társasjátékainak legjeit!

1.   Fröccs kártyajáték – Keverj egy jó fröccsöt, csak a többiek bele ne kavarjanak!

Kezdjük egy könnyedebb játékkal, a Fröccs kártyajátékkal! Ez a játék Hajnóczy Soma bűvész világbajnok kalapjából bukkant elő és azóta nem hagyja el a toplisták élét. Egy igazán frissítő kártyajátékról beszélünk, ahol kocsmahősök szerepébe bújva próbáljátok kikeverni és eladni a legjobb fröccsöt. Eközben pedig a többi játékos dolgát is meg kell nehezítenetek. Alkudozás, egyezkedés, pörgés, tömör izgalom!

2.   7 Csoda társasjáték – Építs birodalmat!

Ebben a játékban a világ a Te kezedben van! Az 7 Csoda társasjáték egy kártyaválasztáson alapuló játék, az Év játéka díjat is megszerezte. Felépíthetitek a birodalmatokat szimbolizáló csodát, közben a haderejüket, kereskedelmet, tudományt is fejleszthetitek. Egyszerű, de nagyszerű játék, akár 7-en is belevághattok!

3.   Arnak elveszett romjai – Fedezz fel egy új világot!

Az Arnak elveszett romjai egy olyan stratégiai játék, ahol Te lehetsz az expedíció vezetője! A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén egy új, nagy civilizáció nyomaira bukkantatok, melyet teljes egészében fel kell fedeznetek. Elveszett ereklyéket kell megtalálnotok és szembe kell néznetek a sziget félelmetes őreivel.

4.   Everdell: Az Örökfa árnyékában – Legyen a Tiéd a legsikeresebb város!

Az Everdell – Az Örökfa árnyékában családi, stratégiai játék elképesztően összetett és hihetetlenül különleges. Egy gyönyörű örökfa árnyékában építhetitek meg erdei birodalmatokat, és az akciók használatával, valamint erőforrásaitok okos beosztásával otthont teremthettek az állatoknak, akik szakértelmükkel csak még tovább erősítik a várost.

5.   Blood Rage – Vikingek végső harca

A Blood Rage társasjáték a viking kor taktikáját hozza eléd, remek választás, ha egy komolyabb játékba fektetnél be. Válassz klánt, és harcolj a túlélésért és a hódításért.

5+1 Scythe – Vissza az 1920-as évekbe!

A Scythe egy lenyűgöző játék, mely a 1920-as évek alternatív történelmében játszódik. Harcolj a hatalomért és a területekért, miközben a technológia szintjét emeled, és stratégiai tervet dolgozol ki! A játék összekapcsolja a gazdaság, az erő és a terjeszkedés elemeit, és sokféleképpen bővíthető.

Fedezd fel a fenti játékokat és a Gamefun stratégiai társasjáték kínálatát, és hódíts meg új világokat a taktika és a stratégia segítségével! Válaszd a győzelem útját, és élvezd a játék izgalmát, örömét együtt barátaiddal, családoddal.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés