Connect with us
Hirdetés

technokrata

A nyár fontos kellékei gyerekeknek: napszemüveg és úszógumi

baba uszógumi gyerek napszemüveg

LifeStyle

A nyár fontos kellékei gyerekeknek: napszemüveg és úszógumi

A nyár fontos kellékei gyerekeknek: napszemüveg és úszógumi

Ahogy jön a jó idő, egyre többet vannak a szabadban a gyerekek. Ilyenkor először a bőrvédelem jut eszünkbe, ami természetesen nagyon fontos, de éppoly lényeges a szem megóvása is. Ha pedig még nem tud a gyermekünk úszni, akkor az úszógumi elengedhetetlen kellék. Mivel ezek biztonságot szolgáló eszközök, a magas minőségre figyelni kell!

Ha megbízható kiegészítőt keresünk a kicsik szemének védelmére, akkor válogassunk a Ministudio Gyerek napszemüveg kínálatából! Amennyiben úszógumit is keresünk, akkor két legyet üthetünk egy csapásra az említett webshopban!

Miért fontos gyermekeknél a szemek védelme?

Csakúgy, mint a gyerekek bőre, a szemük is sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Nem annyira érett még a fényvédő mechanizmusuk, ezért a káros napsugarak könnyebben elérik őket. Ennek eredményeként pedig gyorsabban kialakulhat egy rövid- vagy távollátás. A megelőzésre jó szolgálatot tesznek a Ministudio Liewood és Little Dutch napszemüvegei. Az előbbi esetében 0-tól 10 éves korig, az utóbbinál 2 évtől találhatunk itt kiegészítőket. Nemcsak megbízhatók ezek az eszközök, hanem nagyon dizájnosak is!

A napszemüveg választás szempontjai

Amikor az ideális napszemüveget keressük, elsődleges szempont a 100%-os UV-védelem. Ha nem megfelelő ez a szűrőképesség, olyan, mintha semmi nem lenne a gyerek szemén. De van még néhány fontos kitétel!

  • Az egyik a megfelelő ár-érték arány.
  • Lényeges az is, hogy polarizált lencsékkel rendelkezzen, mert így csökkentheti a napfény erejét és kontrasztot. A hunyorgás is garantáltan megszűnik ezáltal.
  • Sokkal hosszabb életű lesz a szemüveg, ha a lencsék törhetetlenek benne.
  • Figyeljünk arra, hogy a gyerekünk életkori adottságainak megfeleljen!

Praktikus, trendi baba úszógumik

Ha nyár, akkor a pancsolás és az úszás is biztos, hogy napirendre kerül. Minden szülő számára fontos, hogy gyermekét biztonságban tudja a vízben is. Ezért itt is kiemelten fontos a megbízható minőségű úszógumi.

A fent megjelölt webáruházban kedvünkre keresgélhetünk a különféle formájú eszközök között. Vannak hagyományos, kör alakú típusok, de elérhetők nadrágos kivitelben is. Ez utóbbiak jobban segítik az úszástanulást. Ma már léteznek úgynevezett floater verziók is, melyeket nagyobb gyerekek és felnőttek is bátran használhatnak. Vannak olyan modellek, amelyek beépített ülésekkel teszik még komfortosabbá a vízen maradást.

Hogyan válasszunk úszógumit?

Baba úszógumi esetében a biztonság után a kényelem a legfontosabb. Nagyon fontos, hogy kellő mozgásszabadságot nyújtson a gyermekeknek. Nem elhanyagolható a minőségi alapanyag sem. Mielőtt vásárolunk, győződjünk meg a termék paramétereiről, arról, hogy megfelelően tesztelték a gyártás során.

Ha követjük a felsorolt javaslatokat napszemüveg és úszógumi választása során, akkor meg fogjuk találni a legmegfelelőbb eszközöket. Miután beszereztük ezeket, biztonságban tudhatjuk a gyermekünket nyáron is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés