Connect with us

technokrata

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Windows 10 akciós áron Godeal24

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Új akció indul a GoDeal24.com webáruházban 2020. decemberében. A nagy 12.12-es akcióban a Windows 10 akciós áron, már 5,56 Eurótól, míg a Microsoft Windows és Office szoftverek csomagban akár 88% kedvezménnyel megvásárolhatóak!

A 2020. novemberi akciók már véget értek, de 2020. decemberében jön a Big 12.12 online akció! A „Dupla 12” akciónak is nevezett vásárlási napokon az év legnépszerűbb szoftvereit lehet beszerezni az év utolsó mega akciójának keretében.

Ha esetleg lemaradt a 2020. évi 11.11 Single’s Day akcióról, a Black Friday vagy a Cyber Week Sales promóciókról, akkor a lehető legjobb alkalom a kívánt programokkulcsok beszerzésére a most a közelgő Big 12.12 online akció lehet. A GoDeal24.com oldalon mostantól kezdve érdemes lehet elkezdeni a megszerezni kívánt szoftverek böngészését, hogy ne maradjon le egyetlen tétel sem a kívánságlistáról.

A Godeal24.com az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online platform, amely verhetetlen áron és gyors e-mail kézbesítéssel értékesíti a szoftverlicenceket! Ezen a héten indította el a Godeal24.com várva-várt nagy Big 12.12 akciót, melynek során akár 88% kedvezménnyel is találunk szoftverkulcsokat.

GoDeal24 akció Windows akció

Windows 10 akciós áron a GoDeal 12.12 akciójában.

Az ajánlatok korlátozott ideig érhetőek csak el. Ha a PC-s gépeinek a szoftverfrissítését tervezte, ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget.

Különleges ajánlatok – Akár 88% kedvezmény, Windows 10 akciós áron. Az ajánlatok csak korlátozott ideig elérhetőek, siessen!

Féláras ajánlatok! Vásároljon 50% kedvezménnyel, használja a “LD50” kuponkódot!

Csomag ajánlatok – együtt olcsóbb! A kedvezmény igénybevételéhez használja az “LD62” kuponkódot!

További ajánlatok – a legjobb árak az otthoni és munka felhasználásra. A kedvezmény igénybevételéhez használja az “LD55” kuponkódot.

BÖNGÉSZÉS AZ AJÁNALATOKBAN >>

Ünnepelje az év végét a GoDeal24.com webáruházzal és a 12.12-es online akcióval!


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone
drón

Dotkom

Bonyolódik a drónpilóták helyzete

2021. január 8. péntek

Műszaki Magazin