Connect with us

technokrata

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Windows 10 akciós áron Godeal24

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Windows 10 akciós áron, már 5,56 Euróért a GoDeal24.com oldalon

Új akció indul a GoDeal24.com webáruházban 2020. decemberében. A nagy 12.12-es akcióban a Windows 10 akciós áron, már 5,56 Eurótól, míg a Microsoft Windows és Office szoftverek csomagban akár 88% kedvezménnyel megvásárolhatóak!

A 2020. novemberi akciók már véget értek, de 2020. decemberében jön a Big 12.12 online akció! A „Dupla 12” akciónak is nevezett vásárlási napokon az év legnépszerűbb szoftvereit lehet beszerezni az év utolsó mega akciójának keretében.

Ha esetleg lemaradt a 2020. évi 11.11 Single’s Day akcióról, a Black Friday vagy a Cyber Week Sales promóciókról, akkor a lehető legjobb alkalom a kívánt programokkulcsok beszerzésére a most a közelgő Big 12.12 online akció lehet. A GoDeal24.com oldalon mostantól kezdve érdemes lehet elkezdeni a megszerezni kívánt szoftverek böngészését, hogy ne maradjon le egyetlen tétel sem a kívánságlistáról.

A Godeal24.com az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb online platform, amely verhetetlen áron és gyors e-mail kézbesítéssel értékesíti a szoftverlicenceket! Ezen a héten indította el a Godeal24.com várva-várt nagy Big 12.12 akciót, melynek során akár 88% kedvezménnyel is találunk szoftverkulcsokat.

GoDeal24 akció Windows akció

Windows 10 akciós áron a GoDeal 12.12 akciójában.

Az ajánlatok korlátozott ideig érhetőek csak el. Ha a PC-s gépeinek a szoftverfrissítését tervezte, ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget.

Különleges ajánlatok – Akár 88% kedvezmény, Windows 10 akciós áron. Az ajánlatok csak korlátozott ideig elérhetőek, siessen!

Féláras ajánlatok! Vásároljon 50% kedvezménnyel, használja a “LD50” kuponkódot!

Csomag ajánlatok – együtt olcsóbb! A kedvezmény igénybevételéhez használja az “LD62” kuponkódot!

További ajánlatok – a legjobb árak az otthoni és munka felhasználásra. A kedvezmény igénybevételéhez használja az “LD55” kuponkódot.

BÖNGÉSZÉS AZ AJÁNALATOKBAN >>

Ünnepelje az év végét a GoDeal24.com webáruházzal és a 12.12-es online akcióval!


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu