Connect with us

technokrata

Egyet fizet kettőt vihet! – Szerezze meg a Windows 10-et 0 Ft-ért!

windows 10 ingyen

Alkalmazások, szoftverek

Egyet fizet kettőt vihet! – Szerezze meg a Windows 10-et 0 Ft-ért!

Egyet fizet kettőt vihet! – Szerezze meg a Windows 10-et 0 Ft-ért!

Varázsolja szuperré a napját a GoDeal24.com Black Friday Super Sale akciójával! Az év egyik legnagyobb akciója kizárólag a Fekete Pénteki promóció keretében érhető el, ne hagyja ki és nézze meg ma az ajánlatokat. Hihetetlen  ajánlatokkal vár mindenkit a GoDeal24.com ezen a fekete pénteken az „Egyet fizet kettőt vihet!” ajánlatukkal. Mindezek mellett most a Windows 10-nél 50% -os, míg a Microsoft egyéb szoftvereinél 55% -os kedvezményt kínálnak a webáruházban.

windows 10 ingyen

Egyet fizet kettőt vihet! Windows 10 ingyen a promócióban!

A legígéretesebb és legvonzóbb ajánlatnak mindenképpen az ingyenes a Windows 10 szoftver tűnik! Nem, nem őrültek meg és valóban jól olvasható az ajánlatukban, hogy “Windows 10 ingyen”. A GoDeal24.com Black Friday Super Sale promóciója alatt a Windows 10 ingyen elérhető, abban az esetben ha a Microsoft jól ismert szoftverét, a Microsoft Office licenszkulcsát megvásárolja az Egyet fizet kettőt vihet promócióban. Remek lehetőségnek tűnik, hogy a számítógépünk a legjobb Windows operációs rendszeren futhat, a Windows 10-en, egyszerűen úgy, hogy megvásárolja a licenszkulcsát a Microsoft professzionális irodai szoftvercsomagjának a Microsoft Office-nak, kettőt az egyben.

Válasszon az alábbi „Egyet fizet kettőt vihet” kombók közül:

50% kedvezmény a Windows 10 szoftverre

Ha csak Windows 10-re szeretne frissíteni, akkor a GoDeal24.com Black Friday Super Sale akcióban ez is elérhető. 50% -os kedvezményt biztosítanak a már eddig is kedvezményes árú Windows 10 licenckulcsokból.

Válasszon az alábbi ajánlatok közül és használja ezt a kuponkódot: LF50

55% kedvezmény minden egyéb szoftverre

A GoDeal24.com Black Friday Super Sale akció során számos egyéb ajánlat is elérhető. Átlagosan 55% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az alább felsorolt termékek ezzel a kuponkóddal: LF55

Office 2019 Home and Business for Mac  – €50.25

Office 2016 Home and Business for Mac – €42.49

Microsoft Office 2019 Home and Student – 1 User – €34.55

Microsoft Office 2016 Home and Student – 1 User – €35.99

Microsoft Project Professional 2019 – 1 PC – €22.55

Microsoft Visio Professional 2019 – 1 PC – €19.19

Ne gondolkozzon túl sokáig és igényeljen még ma szoftverkulcsokat a fenti fantasztikus kedvezményekkel, mert a készletek korlátozottan elérhetőek.

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin