Connect with us

technokrata

Windows 10-re váltás olcsón

Windows 10-re váltás olcsón

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10-re váltás olcsón

Windows 10-re váltás olcsón

A Microsoft tízéves terméktámogatást ígért a Windows 7-re, amikor 2009 októberében kiadták. 2020. január 14-én eljött az a nap, amikor a Microsoft támogatása a Windows 7-hez hivatalosan véget ért. A Netmarketshare adatai szerint a számítógépek millión – becslések szerint a személyi számítógépek akár 26%-án is – még mindig Windows 7 operációs rendszer fut. Ezek a gépek, így már a vírusokkal szemben érzékennyé válhattak, így többek között ezen probléma kijavítása érdekében is célszerű lenne frissíteni a Windows 10-re. Windows 10-re váltás olcsón.

Ez azt jelenti, hogy a Windows 7-es számítógépek nem fognak tovább működni?

A Windows 7-es számítógépe továbbra is működni fog, de a Microsoft nem nyújt biztonsági frissítéseket, javításokat és technikai támogatást sem kínál bármilyen felmerülő probléma esetén sem. Emiatt nagyobb veszélybe kerültek ezek a számítógépek a vírusok és rosszindulatú programok ellen, amelyek keringenek az interneten arra várva, hogy kihasználhassanak egy jövőben esetleg felfedezett, korábban rejtett hibát.

Van lehetőség megvásárolni a kiterjesztett biztonsági frissítésért? Mennyibe kerül?

Az üzleti és oktatási Windows 7 licensz felhasználóknak lesz lehetőségük továbbra is fizetni a kiterjesztett biztonsági frissítésekért, ám ez sokszor költségesebb megoldás is lehet. A Windows 7 Enterprise kibővített frissítése körülbelül 25 USD/gép, és ez a költség várhatóan megduplázódik majd eszközönként 2021-ra, majd 2022-ben ismét, így már akár a 100 dollárt is elérheti. Sőt, a helyzet még rosszabb is lehet a Windows 7 Pro felhasználók számára: itt gépenkénti kb. 50 dollárral kezdődik, ami 2021-ben 100 dollárra ugorhat, majd akár 200 USD is lehet 2022-ben.

Mennyibe kerül a Windows 10 frissítése? Windows 10-re váltás olcsón!

A hivatalos Windows 7 szoftverváltozatról frissíthető a rendszer Windows 8 vagy 8.1 verzióra vagy Windows 10 szoftverre, ami közvetlenül a Microsoft-tól vásárolható meg. A Windows 10 alap verziója 139 dollárba kerül, a Windows 10 Pro 199,99 dollárba, a Windows 10 Pro munkaállomásokra pedig 309 dollárba kerül. A legtöbb PC-felhasználónak csak a Windows 10 Basic vagy a Pro eszközre lesz szüksége, vagy használhat speciális árengedményes kuponszolgáltatásokat is, amivel jelentős összeget takaríthat meg, például a Keysworlds.com webhelyen csak 9,09 EUR.

Az újévi időszakban kihasználhatja a kedvezményes ajánlatokat, és ezzel egyidejűleg megvásárolhat más, ehhez kapcsolódó szoftvereket is, akár irodai programcsomagot is. A Keyworlds weboldal most 35%-os kedvezményes áron kínál PC termékkulcsokat, olyanokat, mint például a Windows 10 vagy az Office 2019. A promóciós időszakban a TLIZ35 online kupon használatával csak 9,09 euróért vásárolhat a Windows 10 pro szoftver termékkulcsot 1 számítógéphez, míg a Windows 10 Pro 2 számítógépre 9,74 euró.

Ha érdekli a Windows 10 (pro/home) és a Microsoft Office 2019 csomagok, akkor a Keyworlds.com a következő lehetőségeket kínálja: 45,49 € a Windows 10 Pro + Office 2019 csomagban és 40,29 € a Windows 10 Home + Office 2019 csomagban.

keyworlds

A Microsoft Office 2019 Plus változat aktiválásához külön termékkulcs érhető el 40,29 euróért. Az alábbi listában megtalálja, hogy milyen kedvezményes árú Windows és Office szoftver termékek elérhetőek el most a TLIZ35 promóciós kód használatával:

Nézze át a kedvezményes ajánlatokat, Windows 10-re váltás olcsón:

Ismerje meg a Keysworlds.com oldalt!

A Keysworlds szolgáltatás során mindent megtesznek a 100%-os vevői elégedettség érdekében, a megrendelt termékkódot néhány perc alatt e-mailben elküldik a felhasználáshoz. A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, a kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort. A webáruházban biztonságos és megbízható fizetési módokat biztosítanak. Lehetőség van PayPal, banki átutalás, bankkártya használatára, mindemellett 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét , mely a service@keysworlds.com email címen érhető el.

Kezdje az új évet a Keysworlds segítségével!

keysworlds

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Keyworlds ügyfélszolgálatán a service@keysworlds.com emailcímen.

 

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin