Connect with us

technokrata

Alkalmazás teszt: Sleep as Android

Alkalmazások, szoftverek

Alkalmazás teszt: Sleep as Android

A megfelelő alvás biztosításában segít ez a hasznos Androidra készült program.

Valószínűleg sokan kelnek korán vagy fekszenek le késő este, esetleg mind a kettő egyszerre, és ennek megvan a reggeli eredménye. Reggel álmosan, nehezen másznak ki az ágyból, akárcsak én, tehát pontosan tudják milyen érzés ez, ma viszont pont erre mutatunk be egy alkalmazást, ami segít ezt elfeledtetni.

Screenshot_2014-03-17-15-13-45

A program neve Sleep as Android, ha egyszerűen akarnám kifejezni magam, akkor ez egy ébresztőóra viszont szerencsére nem ilyen szimpla dologról van szó. A szoftver képes figyelni, hogy milyen mélyen alszunk, milyen zajok vannak a környezetünkben, illetőleg altatódalt is tud játszani, de még alvástudatosítás funkciót is tartalmaz. A beállításokban megadhatjuk hány óra szükséges ahhoz, hogy kipihenjük magunkat, plusz a beállított ébresztéstől visszaszámol és jelez, hogy mikor kell bebújnunk az ágyba az általunk megadott optimális idő teljesítéséhez.

Screenshot_2014-03-17-15-14-10

Az intelligens ébresztés funkció a leglényegesebb, itt állítjuk be maximum mennyivel ébresszen előbb a telefonunk minket mint a megadott időpont. Ez azért szükséges, mert a program akkor fogja megszólaltatni az ébresztőhangot, ha nem alszunk mélyen. Lehetséges, hogy 20 perccel előbb fog kelteni, viszont nem a mélyálomból fog minket felzavarni, ezáltal kipihentebben ébredhetünk. A szundi mértéke is beállítható, viszont saját tapasztalatból mondom, nem szabad használni.

Screenshot_2014-03-17-15-14-45

Screenshot_2014-03-17-15-14-49

A megfelelő használathoz fontos, hogy az ágyunkban legyen a telefon míg alszunk, mivel csak így tudja érzékelni mozgásunkat, ebből kalkulálja az alvási fázisainkat. Ez idő alatt erősen ajánlott töltőre tenni a készüléket, hiszen a kijelző lesz mikor bekapcsol, még ha csak feketén is világít, erre a program is felhívja figyelmünket mikor elindítjuk. Az alvási eredményeinket eltárolja a program, illetve egyéb kiegészítő appok letölthetőek hozzá pénzért, ezeket már sajnos nem tudtuk kipróbálni.

Screenshot_2014-03-17-15-15-28

Screenshot_2014-03-17-15-14-16

Az itt leírtak mind kiválóan működnek, ezt bizonyította a 14 napos próbaidő, amit a program biztosít az ingyenes letöltés után. Ezt követően megvásárolhatjuk a Play áruházban 739 forintért, ennyit szerintem bőven megér az, hogy ne zombiként döcögjek a buszon hajnalban. Mindenki próbálja ki, veszteni nem fog vele semmit, én bátran ajánlom a hosszabb távú használatát is.Szólj hozzá!

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin