Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így fog kinézni a Windows 11 felülete

windows

Dotkom

Így fog kinézni a Windows 11 felülete

Így fog kinézni a Windows 11 felülete

Alig egy hét múlva mutatkozik be a rendszer legfrissebb kiadása, de az adatbányászoknak hála már most látni, mire számíthat a közönség.

Felbukkantak az interneten az első képernyőképek a Windows 11-ről, nem sokkal később pedig a rendszer egy előzetes változata is kiszivárgott. A Microsoft részéről egyelőre nem történt bejelentés, de a már elérhető anyagok láttán nem is lehet kérdés: a redmondi cég biztosan a 11-es szoftverkiadást készíti elő.

A kiszivárgott képek láttán két dolog szűrhető le a hozzáértők szerint: a Windows 11 nem sokban különbözik az elkaszált 10X-től, illetve, hogy az egész felület egy modern, letisztult terméknek tűnik, olyan újdonságokkal, mint a widgetek és az átdolgozott Start menü. (A megjelent képeken ez középen látszódik, de többek szerint akár a képernyő jobb szélére is helyezhető.)

© Baidu/sdra_owen
© Baidu/sdra_owen

 

Ha valaki hosszabban is megvizsgálná a az új rendszert, akkor a Windows Central közel 13 perces felvételét ajánljuk a figyelmébe. A portál egyike azoknak, akik már telepítették a kiszivárgott (de valószínűleg még fejlesztés alatt álló) szoftverváltozatot. A Microsoft hivatalosan június 24-én leplezi le az új Windowst, mellyel pedig megkezdődik a Windows 10 lassú búcsúztatása.
Forrás: HVG

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés