Connect with us

technokrata

Ingyen Windows 10 az akciós Office mellé!

Ingyen Windows 10

Alkalmazások, szoftverek

Ingyen Windows 10 az akciós Office mellé!

Ingyen Windows 10 az akciós Office mellé!

A Keysworlds online szoftveráruház legújabb 2020-as nyári szoftverakciója még a korábbi olcsó árakhoz képest is nagyszerűbb lehetőségeket kínál, mivel az általában is kedvező árak és akciós kuponkódok mellett most egy kihagyhatatlan csomag is elérhető.

A “Summer sale 2020” oldal elérhetősége:

www.keysworlds.com/summer-deal-2020.html?a_aid=TLIZ35


Egyet fizet kettőt vihet akciós ajánlatok ajándék Windows 10 Pro szoftverrel:

Microsoft Office szoftverek féláron.

Az alábbi Office kiadások vásárolhatóak meg  féláron az akciós időszakban. Válassza ki a megfelelőt és a fizetés előtt alkalmazza az LSS50 kuponkódot az 50%-os kedvezmény használatához. A példákban már a kedvezménnyel csökkentett árak szerepelnek.

Microsoft Office szoftverek féláron – kuponkód LSS50

 

Egyéb kedvezményes áron elérhető szotfverek – kuponkód LSS38

 

Ismerje meg a Keysworlds.com oldalt!

A Keysworlds szolgáltatás során mindent megtesznek a 100%-os vevői elégedettség érdekében, a megrendelt termékkódot néhány perc alatt e-mailben elküldik a felhasználáshoz. A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, a kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort. A webáruházban biztonságos és megbízható fizetési módokat biztosítanak. Lehetőség van PayPal, banki átutalás, bankkártya használatára, mindemellett 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét , mely a service@keysworlds.com email címen érhető el.

Windows 10-re váltás olcsón keysworlds

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Keyworlds ügyfélszolgálatán a service@keysworlds.com emailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu