Connect with us

technokrata

Hogyan lehet visszaállítani a merevlemez adatait?

remo recover merevlemez adatvesztés

Alkalmazások, szoftverek

Hogyan lehet visszaállítani a merevlemez adatait?

Hogyan lehet visszaállítani a merevlemez adatait?

Adathelyreállítás megbízható módon

Ha bármilyen okból törölte vagy elvesztette a fájlokat, mappákat vagy partíciókat a merevlemezről, USB meghajtóról, flash meghajtókról, SD-kártyáról, memóriakártyáról stb., akkor ez az Ön a cikke a megfelelő megoldásról.Annak ellenére, hogy a legtöbb felhasználó megbízhatóan, stabilan működő merevlemez-meghajtókkal rendelkező számítógépeken dolgozik, de váratlanul, bármikor bekövetkezhet adatvesztés ezekről a merevlemezekről. A felhasználók általában készítenek mentéseket a kritikus, legfontosabb adataikról a számítógépükre, azt gondolva, hogy a gépeken az adatok biztonságban vannak. Ám kevés ember veszi figyelembe azt, hogy egy merevlemezmeghajtón tárolt adat nem örökéletű, bármikor előfordulhat olyan esemény, hogy elveszhetnek vagy törlésre kerülnek adatok. Ha nem található másik külső helyen biztonsági mentés és adatvesztés történik a merevlemezen, akkor hogyan kell ezt kezelni?  

Első lépés:

Ne essen pánikba! Először is próbálja nyugodtan átgondolni a helyzetet és fókuszáljon a helyzet megoldásra. Olvassa tovább a cikkünket, hogy megtudja, hogyan kell kezelni a merevlemez-meghajtók adatvesztését, és hogyan lehetséges visszaállítani az elveszett adatokat.

Második lépés:

Az interneten több megoldást is javasolnak adatvesztés esetére. Cikkünkben kiválasztottuk az egyik lehetséges megoldást. A Remo Recover szoftver az egyik legjobb és legfejlettebb merevlemez-helyreállító szoftver, beépített mély letapogató mechanizmussal. Ez egy tökéletes helyreállítási lehetőség lehet a merevlemez adatainak percek alatt történő visszaállításához.Ezzel a hatékony lemez-helyreállító eszközzel néhány egyszerű lépésben könnyedén visszaállíthatja az elveszett vagy törölt fájlokat a számítógépről. Az alábbiakban összesítjük mindazt, amit tudnia kell a probléma megoldásához.

Miért a Remo Recover programot használjuk a merevlemez-adatok helyreállításához?

  • Gyors és fejlett szkennelési algoritmus az adatok hatékony visszaszerzése érdekében
  • Az elveszett / törölt adatok könnyű visszaállítása, akkor ha véletlenül törölte vagy elvesztette az adatokat a Lomtár kiürítésével, vagy a parancssorban kiadott utasítás során, netán a Shift+Del billentyűkombináció használatával.
  • Biztonságos adat helyreállítás: A Remo Recover szoftver mentes minden vírustól vagy egyéb kémprogramtól. Figyeljen arra, hogy a Remosoft hivatalos oldaláról töltse le a programot, így erről a helyről bármilyen gond nélkül telepítheti a számítógépére.
  • Technikai segítségnyújtás: igény esetén kiváló és ingyenes műszaki útmutatást érhető el a szoftverfejlesztő cég weboldalán.
  • Könnyű kezelhetőség: A szoftvert egyszerű és felhasználóbarát felülettel tervezték, hogy még a nem műszaki szakemberek is könnyedén kezelhessék a programot.

Az adat-visszaállítást segítő szoftvert innen tudja letölteni:
Remo hard drive recovery
Ezen az oldalon további részletes információkat és tippeket olvashat angol nyelven a szoftver használatával kapcsolatban.

A Remo Recover telepítése

Remo Recover

A telepítési folyamat olyan egyszerű, mint bármely más szoftver telepítése a Windows rendszeren. Csak töltse le a megfelelő telepítőfájlt, majd kattintson duplán rá, és kövesse az utasításokat.A telepítési folyamat végén az első programindítás során a szoftver megkérdezi, hogy küldhet-e anonim módon használati információkat a fejlesztő cégnek, segítve a további munkájukat. Választható ez az opció is, de természetesen az is, hogy nem járulunk ehhez hozzá.

A Remo Recover használata az adatok helyreállításához

A telepítés után először el kell indítania a szoftvert az asztali parancsikon segítségével.Egy modern, és nagyon könnyen érthető és használható felületet kínál a szoftver. Lehetőségünk van a törölt fájlok visszaállítására egy általunk kiválasztott, adott helyről, mappából vagy egy teljes partíció helyreállítását is kérhetjük.

Remo Recover

Bármelyik lehetőséget is választja, győződjön meg arról, hogy a törölt adatok a kiválasztott meghajtón voltak megtalálhatóak. Ezután nyomja meg a jobb alsó sarokban található Keresés (Scan) gombot. A folyamat jellemzően elég gyors, nem tart sokáig, de természetesen függ a vizsgálandó lemezterület méretétől.Miután a vizsgálat befejeződött, az elveszett adatok listája látható lesz a szoftver felhasználói felületén, amelyet piros színű kereszt jel jelez.Különböző fájltípusok szerint rendezheti a listát, de akár rá is kereshet egy adott fájlt a keresőmező használatával.Végül válassza ki a helyreállítani kívánt fájlt vagy mappát, és kattintson a jobb alsó sarokban lévő Mentés gombra.

Fontos megjegyzés: Mielőtt bármilyen fájlt vagy mappát ténylegesen kiválasztana a visszaállításra, győződjön meg róla, hogy a helyreállítandó adatokat nem ugyanazon a meghajtón vagy mappán belül jelölje ki tárolásra. Mindenképpen különböző helyre kérje a visszaállítást!

Remo Recover

A helyreállítási folyamat a képen láthatóhoz lesz hasonló, az idő arányos lesz a fájlmérettel és a merevlemez sebességével.

A Remo Recover és az ehhez hasonló szoftverek lehetővé teszik a merevlemezről törölt adatok visszaállítását. Ha a törölt adatok helyreállítása döntő fontosságú, mindenképpen egy erre a célra fejlesztett speciális helyreállítási szoftvert használjon. Bár egyik helyreállító szoftver sem garantál 100%-os eredményességet, egyik sem tökéletes, de biztosan megérdemel egy próbát.

Remo Recover szoftver rendszerkövetelményei:

● Intel vagy AMD osztályú processzor, legalább 1,2 Ghz vagy annál nagyobb● RAM – 512 MB (1 GB ajánlott).● Szabad lemezterület – Legalább 50 MB (100 MB ajánlott) a szoftver telepítéséhez és elegendő szabad lemezterület a helyreállított fájlok mentése.● A jobb használhatóság érdekében legalább 1024 x 786 képernyő felbontás.● Grafikus adapterkártya legalább 64 MB memóriával.

További információ: www.remorecover.com

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu