Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb Nokia PC Suite

Alkalmazások, szoftverek

Itt a legújabb Nokia PC Suite

A Nokia kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Nokia PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.

A Nokia PC Suite első 7-es kiadása, a 7.0.6.3 július elején látott napvilágot, nemrégiben pedig megjelent az eddig elérhető legfrissebb változat, mely 7.0.8.2-es verziószámot viselt magán. Ez a verzió most azonban átadta a helyét a 7.0.9.2-es kiadásnak, mely számos különböző, kisebb-nagyobb stabilitási problémát orvosol. A Nokiánál ezzel párhuzamosan már javában folyik a vadonatúj 7.1-es kiadás béta tesztelése: a szoftver 7.1.16.0 Beta verziója az alábbi linkről tölthető le.

A Microsoft Windows 2000, XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis PC Suite, illetve a hozzá tartozó dokumentációk bárki által ingyenesen letölthetők a Nokia honlapjáról. A szoftver használatához infravörös port, Bluetooth adapter, illetve adatkábel szükségeltetik. Amennyiben egyébként N-sorozatú multimédiás Nokia okostelefonnal rendelkezünk, akkor inkább az Nseries PC Suite 2.0 a nekünk való alkalmazás.



Szólj hozzá!

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés