Connect with us

technokrata

Kriptomat – a kriptovaluta tőzsde

kriptomat

Alkalmazások, szoftverek

Kriptomat – a kriptovaluta tőzsde

Kriptomat – a kriptovaluta tőzsde

A Kriptomat kifejezetten azok számára lett létrehozva, akik még csak most ismerkednek a kriptovaluták világával. A Kriptomat egy észtországi vállalkozás, tulajdonképpen egy kriptovaluta tőzsde. Céget a 2018-as év elején alapítottak, de 2019. őszén már több ezer felhasználónak biztosítja a biztonságos és gyors kriptovaluta vásárlást, eladást és tárolást.

kriptomat tőzsde

A tőzsde szolgáltatásai már 20 nyelven elérhetőek, magyar nyelven is. A Kriptomat felületén a felhasználók 29 kriptovaluta közül válogathatnak (pl. bitcoin, litecoin, ripple, ethereum stb).

Bitcoin árfolyam

A weboldalon természetesen követhető a bitcoin árfolyama is, az összes többi Kriptomat által támogatott kriptovaluta árfolyamával együtt.

bitcoin árfolyam kriptomat

A weboldalon megtalálható „Hogyan működik” rész minden olyan kérdésre válaszol, amely egy kezdő felhasználók számára talán nem teljesen világos, valamint lépésről-lépésre végig vezet a regisztráció, a vásárlás és az eladás folyamatán. A Kriptomat blog szekcióján pedig olyan alapvető kérdésekre találhatjuk meg a választ, hogy mik azok a kriptovaluták, mit lehet bitcoinnal vásárolni, mi az a kriptovaluta bányászat vagy éppen mi az a blokklánc technológia és hogyan működik?

Mi az a blokklánc technológia és hogyan működik?

Ha kriptovalutákkal szeretnél kereskedni talán nem feltétlenül szükséges pontosan ismerni, hogy mi is az a blokklánc technológia. A mobilodat, a tévédet, a laptopodat és az internetet is valószínűleg napi szinten használod, de nem biztos, hogy pontosan ismered a mögötte rejlő technológia részleteket, informatikai protokollokat.

A blokklánc meghatározása egy mondatban: A blokklánc (angolul block chain) egy elosztott adatbázis, amely egy folyamatosan növekvő, adatblokkokból álló lista nyilvántartását végzi, a hamisítást és módosítást kizáró módon

A blokkok a kezdeti megvalósításokban csak adatot tároltak, de a modern megvalósítások már futtatható kódok tárolására is alkalmasak. Egy blokk tranzakciók listáját és benne tárolt programok által végzett műveletek eredményeit tartalmazza, valamint metaadatokat, amik időponthoz és az előző blokkhoz kapcsolják.

A blokkláncot a Bitcoin legfőbb technológiai újításának tartják, ahol egy nyilvános főkönyvként működik, amely rögzíti az összes bitcoin-tranzakciót. A Bitcoin egy peer-to-peer protokoll, ahol bárki csatlakozhat a hálózathoz, kezdeményezhet tranzakciókat, és hitelesítheti is azokat, blokkok létrehozásával, ezért hívják “engedélyek nélküli” protokollnak. Az eredeti koncepció több kriptopénzhez, illetve elosztott adatbázishoz is ihletül szolgált.

A blokklánc az elosztott főkönyvi technológia egyik implementációja. Ez az innováció számos információtechnológiai újítást hozott, és a jövőben sok új felhasználási területe lehet.

A blokklánc fejlesztéssel foglalkoztunk korábban a “Szeretnél sok pénzt keresni? Legyél blokkláncfejlesztő!” cikkünkben.

Blokklánc jutalomrendszer

kriptomat gold

Játssz, nyerj és hozz létre saját kedvezményeket

A Kriptomat által a kripto-közösség számára kifejlesztett technológia egy olyan szórakoztató, izgalmas és jövedelmező jutalmazási rendszert biztosít, amely játékos környezetben nyújt lehetőséget a kriptovaluta vásárlására és eladására.

A Kriptomat Sárkánylovasai

A Kriptomat Sárkánylovasai az egyik legérdekesebb és legnagyobb kiskereskedelmi jutalom program, amelyet a blokklánc ipar valaha látott.

Gyűjtemények

Az Enjin-meghajtású kollekciókat az Ethereum blokkláncon tárolják, ami azt jelenti, hogy örökre birtokolhatod őket és szabadon kereskedhetsz velük.

Sárkány tojások

Egyértelműen megismerheted az adott sárkánytojást, amikor meglátod, mert az egyes tojáshéjak árnyalatai a sárkányok színeit jelzik.

kriptomat tojások

Élőhelyek

A sárkányok sajátságos élőhelyeken fejlődnek ki. Továbbfejlődtek a képességeik, hogy azok segítsék őket a környezetükhöz való alkalmazkodásban, de ez azt is jelenti egyben, hogy ők képesek megküzdeni egy számukra idegen ökoszisztémában is.

kriptomat élőhelyek

Elixírek

Az elixírek sárkányvérből készülnek. A múltban a sárkánytojások csak fészkelő sárkányok védelme alatt keltek ki. A Lovasok először elixíreket használtak a sárkánytojások kikeltetésére. A mesterséges tenyésztés miatt az évszázadok után a legtöbb sárkány elvesztette fészkelő képességét, és most a Sárkánylovasokon a felelősség, hogy a tojások kikelhessenek.

kriptomat elixír

Ételek

A sárkányoknak sajátos, egyedi ízlésük van attól függően, hogy milyen környezetben éltek az őseik. Minden sárkány ajándéka és átka is egyben, hogy egyes ételek bizonyos sárkányok számára rendellenes táplálkozást biztosítanak, míg más látszólag ártalmatlan ételek is egy-egy sárkánynál mérgezőek is lehetnek.

kriptomat ételek

Sárkányok

A Kriptomat sárkányai a multiverse legerősebb lényei. Tudunk velük lovagolni több világon át, ahol különféle módon gyakorolhatják sajátos hatalmukat. A Kriptomatban segítenek a kriptovaluta készletezésében azáltal, hogy szállítják nekünk azokat és így nem kell fizetnünk díjakat a helyi kereskedőknek.

Receptek

A sárkányok a saját környezetük mesterei, képesek a vérvonaluknak megfelelő elemek kiaknázására és terjesztésére. Emellett idegen környezetben az ételek és az elixírek akár nagyon károsak is lehetnek a növekedésükre. Fontos, hogy egy sárkány tenyésztésekor összegyűjtsük a megfelelő alapanyagokat, hogy később ha majd egy hatalmas fenevad lesz, akkor szorgalmasan kiszolgáljon minket. A sárkányok hűségesek, tehát amikor egyet megszerzel, akkor örökre birtokolod azt. Hacsak nem nem döntesz úgy, hogy odaadod másnak, ebben az esetben ugyanolyan hűségesen szolgálja majd az új tulajdonosát.

kriptomat craft

Kedvezmények

A Kriptomat világát úgy is nevezhetnénk, hogy a Nagy Szerencse Világa. A világ gazdagságának legértékesebbjeit kriptovalutának nevezik, ami egy erőteljes energiaforma és a világ fizikai síkján túl létezik, valahol az elektromosság és a mágia között. A kriptovaluták rendkívül értékesek, mert hihetetlen gépeket képesek táplálni, amelyeket az egész Multiverse-ben használnak. Immateriális állapota miatt a kriptovaluta szállítása és kereskedelme nagyon nehéz az átlagpolgárok számára. Összetett technológiát igényel, amelyet általában a kereskedők irányítanak, akik díjat számítanak fel szolgáltatásáért. A Kriptomat sárkányai képesek kriptovalutát tárolni ötödik gyomrukban, képesek elnyelni, mint az ételt és kilélegezni, mint a tüzet. A képzett sárkánylovasok ritkán fizetnek kriptovalutát kereskedőknek, mert sárkányaik segítségével megoldják ezt.

Kereskedj az eszközökkel

Az Kriptoszait, az összetevőiket és gyűjtőkészleteiket az Enjin hajtja az Ethereum blokkláncon, tehát teljes mértékben lehetséges a kereskedés velük. A rendszer az Enjinx.io használatát javasolja, mint biztonságos portot a Kriptomat blokklánc eszközök vételéhez és eladásához. Mindig ügyelj arra, hogy megbízható letéti alapú kereskedési platformon kereskedj.

kriptomat kereskedés

Multiverse – más játékokban történő felhasználás

A Kriptomat Sárkányok csodálatos vadállatok, több dimenzióban egyszerre létezhetnek. Az összekapcsolt világegyetem felfedezésének hatalmával rendelkező utazók bárhová magukkal vihetik a sárkányaikat. A sárkánylelkek azonban az egyes világokban eltérően fejlődtek, tehát míg a sárkány lényege mindig ugyanaz marad, formája nagyban eltérhet az egyes világokon.

 

MEGJEGYZÉS

Ez a cikk informatív jellegű és nem befektetési tanács. Nem tükrözi a weboldal vagy a szolgáltató tulajdonosának személyes véleményét. Minden befektetés és kereskedés kockázatos, a múltbeli nyereség nem garancia a jövőbeli nyereségre – csak annyi pénzt kockáztass, amennyinek a hiányát nem fogod érezni abban az esetben, ha elveszíted.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu