Connect with us

technokrata

Médiaajánlat

A Technokrata technológiai és innovációs online magazin 2011. májusában indult, valós, organikus olvasóinak száma eléri a havi 100.000 főt. Mobilos és tábla magazin megjelenéseivel szinte egyedülállóan sokrétű platformon keresztül elérhető, melynek köszönhetően meghatározó piaci szereplője a hazai technológiai médiának.

A Technokrata abban az értelemben új megközelítésben foglalkozik a kütyü – és techvilággal, hogy azok szélesebb körű, elsősorban gazdasági, társadalmi és környezetre gyakorolt hatását is vizsgálja. Ennek értelmében inkább egy technológiai életmód magazin, mintsem egy kütyüportál, annak ellenére, hogy cikkeiben, tesztjeiben erőteljes hangsúlyt kapnak a modern technológiai vívmányok. A Technokrata szerkesztői hisznek abban, hogy a gazdaság mozgatórugója a technológia, a minket körülvevő technológiai vívmányok alapvetően határozzák meg életvitelünket és életminőségünket, és az ilyen irányú, széleskörű innovációs ismeretek mások számára is inspirációt jelenthetnek.

Éppen ezért a Technokrata nem az öncélú fogyasztás mesterséges generálását szeretné hirdetni, hanem annak inkább a tudatosabb módját, melyhez az okos fogyasztói magatartás legalább annyira alapkellék, mint a fizetőképesség. A Technokrata éppen ezért szándéka szerint nem fordít különösebb figyelmet az átlagtermékekre, sokkal inkább a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kívánja bemutatni a szerkesztők legjobb tudása szerint.

Direkt megjelenésekkel, azok formátumaival kapcsolatban ide kattintva, letölthető médiaajánlatunkban tájékozódhat.

Technokrata a Face-en

Tesztek

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09
jpg
epsonl386

egyéb kütyük

Teszt: Epson L386 – Tintabajnok

2016. november 21. hétfő
fujitsue5
leitz2

egyéb kütyük

Teszt: Leitz ICON – Felcímkézve

2016. október 24. hétfő
fujitsucelsiush760