Connect with us

technokrata

Médiaajánlat

A Technokrata technológiai és innovációs blog 2011. májusában indult, valós, organikus olvasóim száma eléri a havi 100.000 főt. A blogon abban az értelemben új megközelítésben foglalkozom a kütyü – és techvilággal, hogy azok szélesebb körű, elsősorban gazdasági, társadalmi és környezetre gyakorolt hatását is vizsgálom. Ennek értelmében inkább egy technológiai életmód blog, mintsem egy újabb kütyüs oldal,  annak ellenére, hogy cikkeimben, tesztjeimben erőteljes hangsúlyt kapnak a modern technológiai vívmányok. Személyesen hiszek abban, hogy a gazdaság mozgatórugója a technológia, a minket körülvevő technológiai vívmányok alapvetően határozzák meg életvitelünket és életminőségünket, és az ilyen irányú, széleskörű innovációs ismeretek mások számára is inspirációt jelenthetnek.

Éppen ezért a bloggal nem az öncélú fogyasztás mesterséges generálását szeretném hirdetni, hanem annak inkább a tudatosabb módját, melyhez az okos fogyasztói magatartás legalább annyira alapkellék, mint a fizetőképesség. A Technokrata.hu-n éppen ezért szándékom szerint nem fordítok különösebb figyelmet az átlagtermékekre, sokkal inkább a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kívánom bemutatni a legjobb tudásom szerint.

Az, hogy melyik termék és szolgáltatás az, ami ebbe a kategóriába esik, a den@technokrata.hu email címre küldött kapcsolatfelvétellel fog eldőlni. Győzz meg!

Technokrata a Face-en

Tesztek