Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Dealworlds

Alkalmazások, szoftverek

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Fedezd fel a Dealworlds “tavaszból a nyárba” szoftver akcióit és spórolj velük! A legfrissebb kedvezményeknek köszönhetően most rengeteg szoftvertermék közül válogathatsz, amivel könnyedén frissítheted számítógépedet akár távmunkádhoz vagy tanuláshoz.

Az akciók között találhatóak százalékos kedvezmények, és a speciális ajánlatok is, amelyek közvetlenül szerezhetők be, így teremtve meg a legalacsonyabb árak lehetőségét. Nézd át az akciókat, és ne szalaszd el a hihetetlen Microsoft szoftverkulcs kedvezményeket! Win10 Pro-ra, Office 2019-re vagy LTSC-re van szükséged? Élvezd ki a Dealworlds egyedülálló kedvezményeit!

Az akciós árral közvetlenül, kupon használata nélkül beszerezhető több népszerű Miscrosoft termék, mint a Windows 10 pro és az Ms Office 2019 szoftverkulcsa. Ne hagyd ki őket: 

Windows 50% kedvezménnyel (Kuponkód: GU50)

Kedvezmények kedvünkre. Tedd a termékeket egyetlen kattintással a kosárba, majd üsd be a kuponkódot. Ilyen egyszerű a vásárolás és spórolás a Dealworlds-nél.

62% kedvezmény két termék vásárlása esetén (Kuponkód: GU62)

Termékek kombinációjával további kedvezmények érhetőek el.

Dealworlds

55% kedvezmény egyéb termékekre (Kuponkód: GU55)

További termékek is elérhetőek. Otthoni felhasználásra, munkára vagy tanulmányodhoz keresel szoftvert? Rengeteg kedvezményes ​​termék szoftverkulcsa közül válogathatsz. Csak írd be a „GU55” kódot a vásárlásod végén.

A vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhatsz. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni ajánlatainkat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal: support@dealworlds.com.


Ismerje meg a Dealworlds.com oldalt!

A Dealworlds.com 24 órás ügyfélszolgálattal segíti a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a support@dealworlds.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a support@dealworlds.com email címre és a Dealworlds.com ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Dealworlds.com  ügyfélszolgálatán a support@dealworlds.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Dealworlds.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Dealworlds.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Dealworlds.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Dealworlds.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a Dealworlds.com-tól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@dealworlds.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés