Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LV Esports Team Magyarország legújabb e-sport csapata

E-Sport

Az LV Esports Team Magyarország legújabb e-sport csapata

Az LV Esports Team Magyarország legújabb e-sport csapata

Bemutatta játékosait és jövőbeni terveit Magyarország legújabb e-sport csapata, az LV Esports Team. A frissen alakult klub egyből két meghatározó versenyzőt igazolt a soraiba a magyar profi FIFA mezőnyből: Borkai „Boresz” Ádám és Majorosi „chris_maj” Krisztián személyében.

Első igazolásként a FIFA 21 magyar válogatott játékos: Boresz érkezett. A játékos két éve foglalkozik versenyszerűen az e-sporttal, a tavalyi évet a spanyol RVNS Esports csapatánál töltötte, amelynek színeiben nemcsak kiharcolta a válogatottságot, de megnyerte a Magyar E-sport Fesztivált, valamint a világranglista 282. helyéig küzdötte fel magát a játék globális mezőnyében.

Másodikként Chris csatlakozott a klubhoz, aki 2018 óta versenyzett az MTK játékosaként. Igazolása azért is kuriózum, mert ő az első magyar FIFA játékos, akit kivásároltak a szerződéséből. Eredményei: 2020-ban megnyerte a Hunesz Masterst, a Magyar Esport Fesztivált, majd az azt követő évben meg is védte ezt a címét, bronzérmes volt a tavalyi K&H Kupán is, végül MOL EB győzelmével zárta a sorozatot. Ezzel az eredménylistával kiérdemelte az Év E-sport Felfedezettje díjat a 2020-as szezon után.

A csapat jövőbeni terveiről Domján Péter marketing vezető nyilatkozott:

“Az LV Esports Team nemcsak a FIFA területén kíván működni, tervezzük más e-sport játékokban is az indulást. Sportvállalkozásunk folyamatosan figyeli nemcsak a profi versenyzőket, de a kiemelkedő új tehetségeket is, hogy velük bővülve egyre meghatározóbb szereplővé válhasson az e-sport világában, itthon és külföldön egyaránt. Küldetésünknek érezzük, hogy építsük ezt a közösséget és részt vegyünk egy olyan játékos kultúra kialakításában, amelyet mindenki a magáénak érezhet.”

Érdemes bekövetni a csapat közösségi média felületeit (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube és TikTok), hiszen folyamatosan érkeznek a látványos és érdekes tartalmak, ráadásul most egy vadiúj PS5-t is lehet nyerni a szurkolóknak, követőknek meghirdetett játékban.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés