Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatér a League of Legends vb a magyar képernyőkre

league of legends

E-Sport

Visszatér a League of Legends vb a magyar képernyőkre

Visszatér a League of Legends vb a magyar képernyőkre

2018 után tér vissza a hazai képernyőkre a Worlds, azaz a League of Legends világbajnokság, a világ legnagyobb és legnézettebb e-sport versenye az Esport1 magyar nyelvű közvetítésében. A viadal 2021. október 5-től követhető élőben az Esport1 Twitch és YouTube csatornáján.

Az Esport1 2020 óta közvetíti élőben a legnagyobb európai League of Legends bajnokságot, az LEC-t, itt versenyzett visszavonulásáig a legeredményesebb magyar LoL e-sportoló, Kiss “Vizicsacsi” Tamás is. A sikeres együttműködés következő lépéseként, 2021 októberétől az E1TV professzionális kommentátor gárdája magyar nyelven közvetíti a League of Legends vb-t is, amely évek óta a világ legnézettebb e-sport versenye.

“A League of Legends világbajnokság magyar nyelvű közvetítése óriási kihívás és egyben megtiszteltetés számunkra. 2020 óta dolgozunk szorosan a kiadó Riot Games berlini csapatával a legnagyobb európai LoL kontinensviadal magyar nyelvű adásain, és büszkék vagyunk arra, hogy októbertől nálunk követhetik a hazai rajongók a világ legnagyobb e-sport versenyét is.”

– mondta Hodozsán Dániel, az Esport1 streaming üzletág vezetője.

“Egész évben megbízható közvetítő partnerünk volt az Esport1.hu, akik közelebb hozták a League of Legends európai bajnokságát a magyar közösséghez. Nagyon örülünk annak, hogy immáron a világbajnokság magyar nyelvű közvetítésén is együtt dolgozhatunk!”

–  mondta Alberto Guerrero, A Riot Games EMEA régiós esport igazgatója.

2010 óta, minden évben megrendezik a League of Legends világbajnokságot, amely egy egész éven át tartó versenysorozat utolsó állomása. A mostani rendszerben 11 régió 22 csapata küzd meg egymással egy teljes hónapon keresztül, melynek végén kiderül, hogy ki a világ legjobb LoL csapata. A hazai rajongók október 5-től, több mint 130 órán keresztül nézhetik majd a magyar nyelvű adást az Esport1 Twitch és YouTube csatornáin.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés